Cum arată astăzi Buzz, actorul din filmul „Singur Acasă”

De Ioana Tătaru, pe
Niciunul dintre noi nu și-ar putea imagina Crăciunul fără „Singur Acasă” , filmul cu povestea amuzantă a băiețelului Kevin, care are de-a face cu cei doi hoți. Ce s-a întâmplat însă cu actorul care l-a jucat pe Buzz în primele două părți ale comediei mult îndrăgite?

Devin Ratray a revenit cu greu în atenția publicului

Dacă Macaulay Culkin (Kevin) a avut foarte mult succes datorită filmului „Singur Acasă”, pentru Devin Ratray (Buzz) lucrurile nu au stat la fel. După „Singur Acasa”, Ratray a revenit cu greu în atenția publicului. Devin a primit doar roluri episodice timp de ani buni, până când a revenit în lumea filmului cu o apariție în comedia „Masterminds”.

Actorul-Devin-Ratray

Devin-Ratray

Filmul „Home Alone” rămâne unul dintre cele mai iubite filme difuzate în perioada sărbătorilor. Anul acesta, „Home Alone 1” a ajuns în minutele de vârf la 2,7 milioane de telespectatori. Anul trecut, când a fost difuzat pe 9 decembrie, „Home Alone” era văzut de 2,2 milioane de români, în 2016 (pe 10 decembrie), filmul a fost văzut de 2,5 milioane de persoane din întreaga țară, la fel și în 2015, iar în 2014 filmul a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane.

Anul acesta a fost a treisprezecea difuzare consecutivă a filmului „Home Alone”,  de când există măsurători de audiență.

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter