Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/single.php on line 52

La ce vârstă pot rămâne copiii singuri acasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 08 iunie 2017, 15:10

Mulți părinți se întreabă care e vârsta la care își pot lăsa copiii singuri acasă, în siguranță. Iată că, după lungi dezbateri, un specialist a vorbit, în sfârșit, despre acest subiect. Află când poți să-ți lași copilul singur acasă!

Emma Hammett, autoarea unor cărți care îi învață pe părinți cum să-și țină copiii departe de accidente, și membră a unei fundații care promovează cursurile de prim-ajutor, a elucidat recent acest mister.

Într-un articol postat de ea pe blogul publicației medicale The Hippocratic Post, Hammett a făcut următoarele precizări – “Nou născuții, sugarii și bebelușii nu ar trebui lăsați niciodată singuri, nici măcar pentru câteva minute, nici măcar atunci când dorm. Copiii sub 12 ani nu ar trebui lăsați singuri mai mult de o oră, iar cei de până la 16 ani nu ar trebui lăsați niciodată singuri pe timpul nopții”.

Când poți să-ți lași copilul singur acasă, în siguranță

Așadar, vârsta minimă la care un copil poate să rămână singur acasă, chiar și peste noapte, este de 16 ani. Părinții ar trebui să aibă mare grijă în acest sens, iar cel mai bine ar fi ca o bonă specializată sau măcar o rudă să supravegheze minorii, atunci când părinții sunt plecați la serviciu sau pleacă într-o vacanță.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter