Cum arată acum Harry și Marv, cei doi tâlhari din „Singur Acasă”

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Miercuri, 09 decembrie 2020, 14:50
Dacă pe Macaulay Culkin îl știm și i-am văzut transformarea de-a lungul anilor, de la puștiul prădat de hoți la tânărul rebel din viața reală, despre cei doi tâlhari din celebrul film de comedie nu s-a mai vorbit la fel de mult.

Au trecut 30 de ani de când actorii Joe Pesci și Daniel Stern au interpretat rolurile hoților Harry Lyme și Marv Merchants în „Singur Acasă”. Cum arată acum și ce fac?

Joe Pesci, pe numele său real Joseph Frank „Joe” Pesci, era obișnuit cu celebritatea înainte să interpreteze rolul lui Harry Lyme, fiind considerat unul dintre cei mai talentați actori din lume. Acum are 77 de ani și de când și-a anunțat retragerea din actorie în 1999, actorul câștigător de Oscar a apărut doar ocazional în câteva pelicule.

Joe Pesci la 74 de ani

Din 1998 încoace, Joe Pesci a mai jucat doar în trei filme, ultima apariție a sa pe marile ecrane fiind în 2013, când a jucat în „The Irishman”, film regizat de Martin Scorsese.

Pentru Daniel Stern, cealaltă jumătate a cuplului de răufăcători, „Singur Acasă” nu a fost primul film în care a jucat, însă este cel care l-a făcut cunoscut în toată lumea. Pe-atunci avea 33 de ani, acum, la vârsta de 63 de ani, încă mai cochetează cu actoria. Stern a apărut în numeroase producții în anii ’90, printre care „Bachelor Party Vegas”, „Harry Hard” și „Whip It”. Cel mai recent rol l-a avut în serialul TV „Manhattan”, în 2015.

Daniel Stern astazi

În același timp, s-a dedicat și pasiunii sale de a sculpta în bronz pentru care a fost nominalizat la câteva premii de specialitate.

Citește și – Detaliul din filmul „Singur Acasă” pe care nimeni nu l-a observat până acum

Citește și – 12 lucruri surprinzătoare, pe care nu le știai despre filmul „Singur Acasă”

Foto – Northfoto, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter