De ce au divorțat Julia Chelaru și Bogdan Jianu

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 05 noiembrie 2021, 01:05

Julia Chelaru și Bogdan Jianu au fost căsătoriți între anii 2007 și 2016. Din august 2020, Bogdan este logodit cu gimnasta Cătălina Ponor. Invitată în emisiunea „La Măruță”, Julia a acceptat provocarea sosurilor iuți. Printre multe altele, solistei i s-a cerut să spună care au fost motivele despărțirii de actor.

De ce au divorțat Julia Chelaru și Bogdan Jianu

„Introvertirea și neasumarea unor lucruri. Au fost anumite chestii pe care nu le-am discutat sincer și asumat la momentul potrivit. E un bărbat frumos și foarte mișto, de altfel. Nu ajungeam, poate, aici, dacă eram mai sinceri. Nu ne-am asumat, n-am vorbit ce trebuia, a fost prea multă tăcere între noi. Eram doi raci, fiecare aștepta să fie tras”, a declarat Julia Chelaru.

Întrebată dacă mai țin legătura, Julia a completat: „E și omul combinat… Noi ne-am despărțit plângând la notar. Am vorbit după despărțire. Mi-a urat tot ce se poate mai bine și eu lui, de altfel”. În cadrul aceluiași interviu, Julia a fost provocată să spună, dintre Andreea Bănică, Claudia Pătrășcanu și Cătălina Ponor, pe cine ar împinge din barcă în Ocean pentru a se salva.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Adrian Mutu, refuzat de Julia Chelaru, fosta componentă a trupelor Exotic și Sexxy

Claudia Pătrășcanu, despre relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu: „Pentru mine este foarte important să…”

Se vor împăca Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf? „Niciodată nu spune niciodată”

„Cu Andreea și Claudia fac trupă, cântăm, facem un ban. Pe Cătălina nu o cunosc bine, o cunosc, dar nu atât de mult. Nu te supăra pe mine, Cătălina! Dar nu te-aș arunca nici pe tine, categoric! Fostul meu soț este iubitul Cătălinei Ponor. Eu n-am nimic cu Cătălina, Doamne ferește. În spirit de glumă o arunc, repet”, a declarat Julia.

„Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea! Am spus «da!» bărbatului alături de care vreau să-mi petrec toată viața! Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram, în august 2020. Între actor și gimnastă este o diferență de vârstă de aproximativ 18 ani. „Viața se trăiește frumos, fără declarații publice”, mărturisea Bogdan în ianuarie 2021, pentru Playsport.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter