Cătălina Ponor, decisă să uite drama care i-a marcat trecutul și a trimis-o în depresie

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 31 ianuarie 2020, 14:03
Cătălina Ponor este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate gimnaste ale României. Sportiva este mereu zâmbitoare și optimistă, astfel că nu mulți cunosc drama cumplită prin care sportiva a trecut, știind de fiecare dată să-și ascundă suferința în public.

Cătălina Ponor, în vârstă de 32 de ani, a reapărut în lumina reflectoarelor după ce, de doi ani de zile, a renunțat definitiv la cariera în sport. Cu toate că este una dintre cele mai frumoase gimnaste, Cătălina Ponor nu a avut noroc în dragoste, ba chiar a suferit enorm din pricina unei iubiri neîmpărtășite. În anul 2012, tripla campioană olimpică își oficializa relația cu Tommy Ramos, un gimnast din Porto Rico, mai mare decât ea cu un an, votat ca fiind printre cele mai sexy 50 de persoane din lume.

Povestea de dragoste dintre Cătălina Ponor și Tommy Ramos părea promițătoare, gimnasta chiar declarând trei ani mai târziu că așteaptă cererea în căsătorie: „Nu am primit încă inelul de logodnă, dar sunt sigură că momentul în care îmi va fi dat va fi unul special. Tommy este maestru în astfel de surprize”, spunea Ponor într-un interviu oferit la mijlocul lui 2015, conform prosport.ro.

Însă, iată că la finele aceluiași an, Cătălina Ponor și Tommy Ramos se despărțeau, gimnastul îndrăgostindu-se de o voleibalistă pe nume Vilmarie Mojica alături de care, în scurt timp a devenit tată. Pentru Cătălina Ponor a fost un moment foarte greu de depășit, gimnasta s-a retras din lumina reflectoarelor și, spun apropiații, conform prosport.ro, că a fost nevoie să apeleze la ajutorul unui psihiatru.

Cătălina Ponor se pare că, în sfârșit, a trecut peste drama și depresia în care intrase din cauza neîmplinirilor sentimentale și a început anul în forță. Gimnasta și-a scos un tatuaj care îi amintea de fostul iubit și imaginile le-a publicat pe contul său de Instagram, acolo unde a scris și un mesaj cu subînțeles: „Începem procedura de aruncare a trecutului la gunoi”.

Conform sursei citate, Cătălina Ponor și fostul său iubit își făcuseră două tatuaje asemănătoare, „I love her” (n.r. – O iubesc pe ea) scria undeva pe pieptul expus al gimnastului, dedicație pe care și Ponor i-a întors-o, „I love him” (n.r. – Îl iubesc pe el). Cătălina Ponor a ascuns foarte bine tatuajul în toți acești ani și o singură dată a vorbit despre el, păstrându-i, însă, misterul: „Am două tatuaje, dar doar unul semnifică ceva. Celălalt e cu niște steluțe”, – a spus sportiva la un moment dat.

Vezi imaginile cu Cătălina Ponor, dar și cu Tommy Ramos,  în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram, prosport.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter