Cătălina Ponor s-a căsătorit! Primele imagini de la eveniment

De Unica.ro, pe

Cătălina Ponor și regizorul Bogdan Jianu s-au căsătorit civil sâmbătă, 18 iunie 2022, într-o ceremonie restrânsă, la Constanța. Cătălina și Bogdan formează un cuplu de patru ani și s-au logodit în vara anului 2020. Din cauza pandemiei, însă, cuplul a fost nevoit să-și amâne nunta până în vara anului acesta.

Cătălina Ponor s-a căsătorit! Primele imagini de la eveniment

Fosta sportivă a optat pentru o rochie ivoar fluidă, din voal, cu umerii goi și detalii din dantelă. Bogdan a purtat o pereche de jeanși albaștri, o cămașă albă, vestă gri și cravată neagră. Între actor și gimnastă este o diferență de vârstă de aproximativ 18 ani.

„18.06.2022.. O zi superbă cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă și care s-au bucurat pentru noi. De azi, până la final, mereu împreună! ❤️😍”, a scris Cătălina Ponor în mediul online.

Între anii 2007 și 2016, Bogdan Jianu a fost căsătorit cu solista Julia Chelaru, ex-Exotic. În octombrie 2021, Julia a spus care a fost motivul divorțului lor.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Cătălina Ponor, la „Rețeaua de idoli”: „Atunci mi s-au uscat lacrimile și m-am dus direct în sala de concurs”

„Introvertirea și neasumarea unor lucruri. Au fost anumite chestii pe care nu le-am discutat sincer și asumat la momentul potrivit. E un bărbat frumos și foarte mișto, de altfel. Nu ajungeam, poate, aici, dacă eram mai sinceri. Nu ne-am asumat, n-am vorbit ce trebuia, a fost prea multă tăcere între noi. Eram doi raci, fiecare aștepta să fie tras”, a declarat Julia Chelaru.

Întrebată dacă mai țin legătura, Julia a completat: „E și omul combinat… Noi ne-am despărțit plângând la notar. Am vorbit după despărțire. Mi-a urat tot ce se poate mai bine și eu lui, de altfel”.

În cadrul aceluiași interviu, Julia a fost provocată să spună, dintre Andreea Bănică, Claudia Pătrășcanu și Cătălina Ponor, pe cine ar împinge din barcă în Ocean pentru a se salva. „Cu Andreea și Claudia fac trupă, cântăm, facem un ban. Pe Cătălina nu o cunosc bine, o cunosc, dar nu atât de mult. Nu te supăra pe mine, Cătălina! Dar nu te-aș arunca nici pe tine, categoric! Fostul meu soț este iubitul Cătălinei Ponor. Eu n-am nimic cu Cătălina, Doamne ferește. În spirit de glumă o arunc, repet”, a declarat Julia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter