Cum arată azi Bud din „Familia Bundy”. David Faustino are 48 de ani

De Unica.ro, pe

David Faustino a devenit cunoscut în întreaga lume datorită interpretării personajului Bud din „Familia Bundy” (Married… With Children). Actorul are acum 48 de ani și cu greu îl mai poți recunoaște.

„Familia Bundy” a fost unul dintre cele mai de succes seriale americane, iar actorii sunt asociați și astăzi cu personajele care i-au făcut celebri, deși au trecut 25 de ani de la încheierea filmărilor. Printre aceștia se numără și David Faustino, care l-a interpretat pe simpaticul Bud Bundy. Actorul avea 22 de ani când s-a difuzat finalul sitcomului și puțin știu cum a continuat cariera lui și cum arată astăzi, la 48 de ani.

Ce a făcut actorul David Faustino după rolul din „Familia Bundy”

Din 1997, când s-a încheiat serialul „Familia Bundy”, și până în prezent, Faustino a avut numeroase alte proiecte. A apărut ca invitat în mai multe sitcomuri americane, cum ar fi „Modern Family” sau „Entourage”, dar și în seriale și filme precum „Bad Samaritans‟, „Sharknado 4‟, „Bones‟, „Tânăr şi neliniştit‟.

De asemenea, a dat voce multor personaje din seriale animate ca „Batman Beyond‟, „Johnny Bravo‟ şi „The Legend of Korra‟. În anul 2009, el a creat și a apărut în propria serie web, numită Star-ving, care spunea propria lui poveste în lumea de la Hollywood.

Pe lângă cariera de actor, David Faustino este şi rapper, în muzică fiind recunoscut sub numele de D’ Lil.

Citește și: Bianca Drăgușanu și-a mărit din nou buzele. Cum arată după cea mai recentă intervenție estetică

Jessica Alves a pozat topless. Cum arată astăzi fostul „Bărbat Ken”

La 52 de ani, Mihaela Rădulescu arată senzațional în costum de baie

Delia, probleme de sănătate: „Ce minunată e viața, îmi dau demisia”

Actorul a devenit tată în 2015

Actorul s-a căsătorit în ianuarie 2004 cu actrița Andrea Elmer, după cinci ani de relație. Căsnicia lor a durat doar până în mai 2006. Au divorțat oficial în 2007, același ani în care actorul a fost arestat în Florida pentru posesie de marijuana. A scăpat de acuzații după ce a fost de acord să se interneze într-un centru de reabilitare.

Deși nu s-a mai căsătorit, Faustino are o relație de mulți ani cu Lindsay Bronson. Cei doi au împreună o fetiță, Ava Marie Grace, care s-a născut în 2015.

Sursă foto: Instagram, Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter