Şocant: Cine i-a despărţit pe Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu?

De Sandra S., pe

În urmă cu două săptămâni, la botezul fetiţei lui Pepe, Adelina şi Liviu s-au împăcat – nu se mai ştie a câta oară – şi păreau să fie tare fericiţi împreună. Din păcate, nici de data aceasta nu a durat relaţia lor.
S-au întrecut în declaraţii de dragoste, Adelina chiar şi-a pus din nou verigheta pe deget, şi-au cumpărat diferite obiecte împreună şi chiar au avut de gând să se mute sub acelaşi acoperiş. Poate totul s-a întâmplat prea repede, s-au grăbit din nou şi acum au ajuns din nou la aceeaşi concluzie de până acum, le e mai bine separat.
Motivul ultimei despărţiri a fost tot gelozia lui Liviu Vârciu, după cum a şi declarat:”Mă omoară gândul că pe Adelina a mai atins-o altcineva, mă omoară gândul că altcineva a putut să facă dragoste cu Adelina, că a dormit cineva cu ea, că a privit-o dimineaţa. Nu cred că aş putea supravieţui cu gândul asta, nu cred că am maturitatea necesară să pot să trec peste asta. Pentru mine e maximul. Să o privesc şi să ştiu că a sărutat-o altcineva… nu pot!„.
Potrivit Libertatea.ro, şi colegii de la Kanal D ai celor doi, Andreea Mantea şi Mădălin Ionescu, s-au întristat când au auzit că Adelina şi Liviu s-au despărţit.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter