Dansez pentru tine: Roxana Ionescu a intrat în concurs cu nota 10

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Roxana Ionescu, fostă concurentă la Dansez pentru tine, care a acceptat să revină în concurs pentru a o înlocui pe Monica Davidescu, a intrat în concurs cu fruntea sus.
Împreună cu partenerul ei George Boghian, Roxana Ionescu a reuşit să smulgă 3 note de 10 de la juraţi. Wilmark, Beatrice Rancea şi Emilia Popescu au fost impresionaţi de prestaţia celor doi şi au notat în consecinţă. Iniţial, în concurs, George Boghian a intrat la braţul Monicăi Davidescu. Un accident petrecut în timpul antrenamentelor, în care Monica Davidescu a suferit o ruptură la nivelul genunchiului, a obligat
echipa să se reorganizeze. Cea care a acceptat să intre în luptă pentru George Boghian a fost Roxana Ionescu, fostă concurentă care a impresionat încă de la început cu talentul ei pentru dans.

Roxana intră în ringul visurilor alături de George Boghian şi coregraful Cocuţa (Andra Gheorghe). Născut într-o familie cu şapte copii din Dorohoi, având un tată violent şi bolnav, George, ca cei mai mulţi dintre fraţii lui, a ajuns în plasament. Unii dintre ei nu au rezistat acolo, au fugit, iar una dintre surori şi-a şi pierdut viaţa. După ce a trăit clipe de coşmar cât timp a fost instituţionalizat, George a venit la Dansez pentru tine cu certitudinea ca îşi poate îndeplini cel mai mare vis al său: acela de a-şi recăpăta familia şi de a avea un acoperiş deasupra capului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter