Actorul Daniel Radcliffe s-a logodit. Cine este iubita lui

De Geo Berciu, pe

Actorul britanic Daniel Radcliffe, devenit o vedetă internaţională după „Harry Potter”, s-a logodit cu iubita lui, Erin Darke.
Daniel Radcliffe şi Erin Darke au o relaţie de doi ani şi recenta lor logodnă voiau să o ţină departe de ochii presei, până când vor alege un inel de logodnă, cu ocazia unei apropiate vacanţe la Paris, a dezvăluit un apropiat al acestora.
Actorul Daniel Radcliffe s-a logodit. Cine este iubita lui

„Vor să păstreze totul în secret, pentru că este un eveniment privat, însă amândoi sunt extrem de încântaţi. Sunt mai fericiţi ca niciodată”, a spus prietenul lor, care a mai povestit că Daniel Radcliffe şi Erin Darke intenţionează să se căsătorească în 2015, în cadrul unei ceremonii ce va fi organizată pe malul Lacului Michigan din Statele Unite, unde locuieşte familia Darke.
Actorul Daniel Radcliffe s-a logodit. Cine este iubita lui

Erin Darke, în vârstă de 29 de ani, este şi ea actriţă, apărând în pelicule ca „Talk About Kevin”(2011), „Young Adult” (2011), „The Wolverine” (2013).
Actorul Daniel Radcliffe s-a logodit. Cine este iubita lui

La puţin timp după despărţirea de fosta lui iubită, Rosie Coker, Daniel s-a lăsat cucerit de farmecul actriţei Erin Darke, pe care a cunoscut-o în timpul filmărilor de la pelicula „Kill Your Darlings”, în care starul britanic interpretează rolul poetului din generaţia „beat” Allen Ginsberg. Modestă şi timidă, Erin l-a cucerit cu farmecul naturaleţii sale pe actorul a cărei avere este estimată la peste 50 de  milioane de lire.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter