Dani Oțil se pregătește să devină tătic? Fotografia care l-a dat de gol

De Mădălina Manole, pe
Dani Oțil se pregătește să devină tătic sau, cel puțin, așa a lăsat să se înțeleagă după ce a postat o fotografie cu subînțeles pe rețelele de socializare.

Dani Oțil, în vârstă de 38 de ani, este foarte discret cu viața sa personală și a evitat, cel puțin după povestea de iubire trăită cu Mihaela Rădulescu, să se mai afișeze în public cu altă domnișoară la braț. Situația s-a schimbat de curând, când prezentatorul a fost plecat în vacanță alături de iubita sa, o tânără pe nume Gabriela Prisăcariu, în vârstă de 26 de ani, de profesie manechin.

Dani Otil si Mihaela Radulescu

Dani Oțil pare asumat în această relație și chiar are gânduri serioase de viitor și spunem asta după ce a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare ținând în brațe un bebeluș. Micuțul doarme la pieptul prezentatorului de televiziune care este foarte încântat de această ipostază și zâmbește melancolic.

Dani Otil va deveni tata?

Dani Oțil nu a pus nicio descriere la fotografie, astfel că fanii și-au dat cu părerea despre situație. În timp ce unii l-au felicitat, alții l-au sfătuit să devină cât mai repede tătic pentru că ipostaza îl prinde de minune: „Deci ai ascuns că ești însărcinat… Îți stă bine! În sfârșit ai găsit și tu femeia care să te împlinească!”, ” Îți stă foarte bine în postura de tătic!”, „Mă gândesc… barbă ai, copii când?” „De unde știți voi că nu e al lui? Bagă cineva mâna în foc?”, „Vei fi un tătic devotat meseriei pe viitor!”,  „Hai mai repede! Nu pierde timpul. Abia așteptăm să vedem un Dani Jr.!” – sunt doar câteva din mesajele transmise de internauți pentru Dani Oțil.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter