Dani Oțil: „Gravidele sunt eroi fără capă”. Ce experiment a făcut prezentatorul TV

De Unica.ro, pe
Dani Oțil va deveni tată în curând, iar pentru a înțelege mai bine prin ce trece soția lui, Gabriela, în această perioadă, a făcut un experiment. Prezentatorul TV a încercat să facă toate activitățile normale ale unei gravide în timp ce purta în dreptul abdomenului un pepene de 11 kilograme. 

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil urmează să devină părinți la începutul lunii septembrie. Prezentatorul TV a acceptat provocarea soției lui de a încerca să facă activitățile de zi cu zi ale unei gravide, în timp ce avea legat în dreptul abdomenului un pepepene care cântărea 11 kilograme. Cei doi au filmat experimentul și l-au publicat pe rețelele de socializare.

Dani Oțil: „Gravidele sunt eroi fără capă”

„Dedic acest filmuleț tuturor gravidelor care mă vor înțelege, dar și bărbaților care sunt tătici și care ar trebui să știe că orice vorbă aruncată din greșeală se poate întoarce împotriva lor. Am avut curajul și nesăbuința să-i zic Gabrielei că nu pare că are o burtă mare și grea. Și din acest motiv m-a pus să port un pepene toată ziua, la toate activitățile mele. Pepenele are aproximativ 11 kilograme. Astăzi va trebui să facem activitățile normale ale unei gravide”, a spus Dani Oțil.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dani otil (@daniotil)

Citește și: Mirabela Dauer, bătută și amenințată cu moartea. Drama pe care o ascunde artista

Oana Roman s-a lăsat greu recucerită de Marius Elisei: „Am așteptat un pic”

Cătălin Botezatu le condamnă pe vedetele care-și fac intervenții estetice: Eu așa sunt, frumos și grizonat!

Neti Sandu, în vacanță la mare. Cum s-a fotografiat vedeta

„Începem cu închisul pantalonilor. Este imposibil”, a fost prima observație a prezentatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Deși are o condiție fizică de invidiat, după ce a urcat scările, după ce s-a așezat în pat și apoi s-a ridicat, dar mai ales după ce s-a îmbrăcat și s-a chinuit să urce în mașină, Dani Oțil a concluzionat: „Gravidele sunt eroi fără capă”.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter