Dana Nălbaru, dezvăluiri despre fetița adoptată

De Mădălina Manole, pe
Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au adoptat în urmă cu un an o fetiță, pe nume Roxana, care urmează să împlinească 6 ani. Cei doi mai au împreună doi copii, pe Sofia și pe Kandri.

Dana Nălbaru a povestit pe blogul său detalii impresionante despre fetița adoptată de ei. Roxana era timidă și nu vorbea, însă acum situația s-a schimbat, iar micuța s-a integrat perfect în familie grație sprijinului și iubirii pe care cei doi i le-au oferit: „Roxana își adoră camera și jucăriile, fac zilnic cu ei activități educative și ea a făcut niște progrese fantastice. Acum fix un an ne întâlneam cu ea prima oară și nu știa să vorbească aproape deloc și nimic despre lumea din jur. Azi vorbește foarte bine, a învățat tot alfabetul și a început să citească propoziții scurte, a învățat să se descurce singură la fel ca orice copil de aproape 6 ani, înțelege și spune cuvinte în engleză și începe să asimileze conceptul de familie. Sunt atât de mândră de ea! E un copil extrem de puternic, dacă ați ști… În curând va fi ziua lor de naștere. A lui K pe 21 și a ei pe 26 iulie. El împlinește 3, ea 6.” – a scris Dana Nălbaru pe blogul său.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur se mutaseră împreună cu cei trei copii în Irlanda, acolo unde actorul avea un proiect cinematografic, însă Dana s-a întors în țară și a explicat care a fost motivul deciziei sale: „De când nu am mai scris am făcut o grămadă de lucruri, am vizitat locuri, ne-am întâlnit cu rude și prieteni și… am ajuns acasă. Din cauza alergiei și a răcelii lui Kadri care părea să nu mai treacă vreodată am decis să mă întorc cu cei mici. Dragoș și Sofia au rămas în Belfast pentru încă două săptămani+drumul de întoarcere. Când el filmează, ea rămâne să studieze sau să citească și când e liber fac o grămadă de lucruri pe care eu nu le-aș încerca niciodată… Acasă e excelent. Eu și Kadri ne-am revenit complet, Roxana își adoră cameră și jucăriile, fac zilnic cu ei activități educative și ea a făcut niște progrese fantastice…În Irlanda m-aș întoarce doar pentru o scurtă perioadă de timp, pentru locuri pe care n-am apucat să le văd, să îi revăd pe Laurențiu și Mihaela cu micuța lor Isabella, pe prietenul nostru Octav, medic lângă Dublin și pe vărul lui Dragoș cu familia lui. Aș fi vrut să mă pot bucura mai din plin de toate cele pe care le-am văzut și să nu par nesuferită din cauza alergiei mele dar, una peste altă, a fost o experiență de o lună pe care nu o voi uita”, – a transmis Dana Nălbaru pe blogul său.

Citește și – Andreea Raicu, din nou singură la 41 de ani

Citește și – Cabral, prima declarație despre faptul că va deveni tată

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter