Dan Badea a devenit tată: „M-am simțit binecuvântat și, în sfârșit, împlinit”

De Mădălina Manole, pe
Dan Badea a devenit tată pentru prima dată. Îndrăgitul actor de comedie și fostul soț al artistei Lora trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa.

Dan Badea, în vârstă de 40 de ani, s-a căsătorit în anul 2017 cu aleasa inimii sale, o tânără pe nume Mădălina Drăghia, iar acum au trecut la pasul următor și au devenit părinți: ”De duminica trecută sunt tăticul lui Arias Dan. De o săptămână suntem acasă, suntem bine, Mădălina se simte extraordinar. E o perioadă minunată și încă ne adaptăm împreună. M-am simțit binecuvântat și, în sfârșit, împlinit, e o minune pe care nu o pot descrie in cuvinte!”, – a dezvăluit emoționat Dan Badea.

Dan Badea a explicat și care este povestea din spatele numelui ales pentru micuț: „Istoria numelui e cam așa – ne-am dorit un nume special, dar nu complicat. Multe luni nu am găsit nimic care să ne placă, iar într-o zi i-a venit Mădălinei ideea. L-am căutat pe net și am văzut că este un nume folosit mai mult în Hawaii și înseamnă ‘prezență nobilă'”. 

Dan Badea a devenit tată: "M-am simțit binecuvântat și, în sfârșit, împlinit"

Dan Badea a făcut o mărturisire neașteptată. Actorul de stand-up comedy a dezvălut că numele său real nu este Dan, așa cum toată lumea crede: „În buletin, eu sunt Badea Robert Cristian, dar în familie am devenit Dănuț, pentru că așa mi s-a spus la botez. Când eram mic, am avut față de Dănuț, bunică-miu așa mi-a zis și așa am și rămas… Când te uiți la o mogâldeață nu poți să îi zici . Dar în buletin nu cred că a mai încăput și Dănuț, pe vremea aia nu prea se puneau două nume, acum pui câte vrei, și șapte!” – a mărturisit comediantul, conform cancan.ro.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter