Cupluri surpriză la Te cunosc de undeva!, sezonul 19. „Artiştii se bucură deja de nişte transformări absolut fabuloase!”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Vineri, 10 martie 2023, 18:59

Au început filmările pentru Te cunosc de undeva!, iar artiștii din sezonul 19 par, cu siguranță, aleși pe sprânceană! Anca Țurcașiu și Jean Gavril, Romică Țociu, Vlăduța Lupău, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Valentin și Codruța Sanfira sunt doar câțiva dintre participanții cu greutate care își vor pune atuurile la bătaie și vor face totul ca să ne surprindă.

Spectaculosul show al transformărilor va putea fi fi urmărit în curând pe Antena 1. Prezentatori vor fi și de această dată Alina Pușcaș și Pepe.

Alina Pușcaș, despre noul sezon TCDU: „Abia aşteptăm să vă arătăm ce se întâmplă pe platoul de filmare”

„Sunt bucuroasă să vă anunţ că am început filmările pentru cel de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!, unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune din România. Abia aşteptăm să vă arătăm ce se întâmplă pe platoul de filmare, să descoperiţi artiştii care se bucură deja de nişte transformări absolut fabuloase! Avem foarte, foarte multe surprize, dar deocamdată nu vă putem spune mai mult! Fiţi cu ochii pe noi!”, a spus Alina Puşcaş.

Ce concurenți participă la Te cunosc de undeva!, sezonul 19

Pe lângă Anca Țurcașiu și Jean Gavril, un cuplu-surpriză, vor mai intra în competiția Te cunosc de undeva! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, WRS și Emilian. Romică Țociu va evolua de această dată cu Vlăduța Lupău. Actorul a mai participat în trecut cu Adriana Trandafir, care acum se ocupă de pregătirea vedetelor din concurs.

Valentin și Codruța Sanfira, care formează un cuplu și în viața reală, iar anul trecut au făcut nuntă, sunt pregătiți pentru marea transformare, conform Click!

Andreea Bălan, din nou lângă Jean Gavril

Masa juriului din emisiunea Te cunosc de undeva! rămâne neschimbată în sezonul19. Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan vor încerca și de această dată să surprindă talentul vedetelor din competiție cu un punctaj favorabil.

Se pare că Andreea Bălan e încântată că va face parte și din acest proiect cu Jean Gavril, cel cu care „s-a căsătorit” la America Express.

„Nu m-am gândit că la această nuntă o să ne pupăm pe bune. Dar tu ai insistat”, a zis Andreea Bălan. „Mă, n-am insistat. Mi se pare că așa zicea misiunea“, a fost replica lui Jean Gavril. „Da, așa e, el e foarte corect“, a subliniat cântăreața după eveniment.

Pepe e pregătit pentru distracția de la Te cunosc de undeva!

La rândul lui, Pepe e pregătit să își facă intrarea în scenă. „Doar din ce am văzut până acum vă spun sigur că se anunţă un sezon cu totul şi cu toul special, pontos, cu concurenţi unul şi unul, artişti îndrăgiţi puşi pe distracţie şi dornici să se arunce cu toată bucuria în jocul acesta.

Să vedeţi întrecere între ei ce o să fie! Şi câte noutăţi v-am pregătit! În acest moment, pot să vă spun că doar scena şi Zarug au rămas aceiaşi! Şi, evident, eu şi Alina!” a spus Pepe despre noul sezon al emisiunii Te cunosc de undeva!.

Foto: Facebook, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter