Ce cuplu ciudat! Uite cum arată soţia lui Robert De Niro

De Adina Radu, pe

Dragostea nu ţine cont de cifre. Robert De Niro şi soţia lui formează un cuplu aparent ciudat, dar fericit. Uite cum arată!
Robert De Niro a fost ieri protagonistul unei ceremonii pe care orice actor şi-o doreşte. El şi-a lăsat amprenta mâinilor în faţa faimosului Teatru Chinezesc de la Hollywood înainte să fugă spre prânzul organizat în cintsea nominalizaţilor la Oscar 2013.
La ceremonie, actorul de 69 de ani a fost susţinut de soţia lui, Grace Hightower, mai tânără cu 10 ani şi mai înaltă cu câţiva centimetri. Cei doi fac un cuplu ciudat ca aspect, dar se pare că sunt fericiţi împreună în ciuda diferenţelor dintre ei.
robert de niro si sotia
Actriţa Grace Hightower este a doua soţie şi a treia parteneră a lui Robert De Niro, care a avut o viaţă personală destul de zbuciumată. S-a căsătorit pentru prima dată în 1976, iar soţia i-a dăruit un fiu. În 1988 a divorţat şi a început o relaţie de lungă durată cu manechinul Toukie Smith. Chiar dacă nu s-au căsătorit niciodată, De Niro şi Toukie au doi copii născuţi de o mamă surogat.
În 1997, actorul s-a căsătorit a doua oară cu actuala soţie, Grace Hightower. Un an mai târziu s-a născut fiul lui, iar după încă un an s-au despărţit. Însă divorţul nu l-au dus la bun sfârşit, iar în 2004 şi-au reînnoit jurămintele. În decembrie 2009 s-a născut al doilea copil al lor, o fetiţă, născută şi ea de o mamă surogat.
De Niro are acum şase copii, printre care şi o fiică adoptivă, dar şi trei nepoţi.
robert de niro si sotia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter