Cum și-a câștigat Andreea Bănică primii bani

De Unica.ro, pe

Andreea Bănică (42 de ani) a vorbit deschis despre cum și-a câștigat primii bani. Andreea și managerul Lucian Mitrea sunt căsătoriți din anul 2008. Cuplul are împreună doi copii, o fiică și un fiu, Sofia (10 ani) și, respectiv, Noah (3 ani).

„Visul meu din copilărie a fost să am o casă, o grădină, un soț și o familie. Ai mei au făcut multe eforturi. Provin dintr-o familie modestă. Am trăit într-un apartament micuț, dar cochet, cu vedere la lacul Techirghiol”, povestea cântăreața în trecut.

Cum și-a câștigat Andreea Bănică primii bani

Așadar, provenind dintr-o familie modestă, Andreea și-a dorit să-și câștige proprii bani încă din copilărie. „Vindeam buchete de flori, garofițe și mușețel. Aveam talent la aranjamente florale de mică.

Și corcodușe vindeam. Lângă calea ferată stăteam și vindeam. Dacă nu eram artist, aș fi devenit cu siguranță stewardesă. Îmi place mult această meserie. Nu sunt fan zburat cu avionul, dar mi-ar fi plăcut”, a dezvăluit Andreea Bănică la Digi 24, potrivit Click!.

Andreea și-a pierdut ambii părinți la vârsta de doar 25 de ani. De-a lungul timpului, solista a făcut dezvăluiri emoționante despre cei care i-au dat viață și care au „părăsit-o” mult prea devreme.

Citește și:

Cine iubește mai mult, Andreea Bănică sau soțul ei? A trecut perechea testul relației?

Andreea Bănică s-a fotografiat fără machiaj. Imaginea a atras numeroase reacții

Andreea Raicu: „Dacă nu vezi că trebuie să te oprești, la un moment dat vine viața și te oprește”

Solista a rămas orfană la 25 de ani

Primul părinte care s-a stins din viață a fost tatăl artistei. Bărbatul a decedat în anul 2001, în urma unui accident. A căzut, s-a lovit de o bordură și, fiindcă nu a primit ajutor în timp util, a decedat. Doi ani mai târziu, în 2003, mama cântăreței s-a stins și ea din viață, răpusă de cancerul esofagian.

„Am suferit foarte mult la început și după ce am născut-o pe Sofia. Mă simțeam foarte singură fără părinții mei, deși aveam familia lângă mine și pe părinții lui Lucian. Îmi doream foarte mult să o am pe mama alături.

Și pentru că am pierdut-o atât de devreme, am realizat și mai mult cât de importante sunt clipele petrecute alături de copiii tăi. Să fiu tot timpul în spatele lor, să văd toate momentele frumoase prin care trec, cum cresc”, mai spunea Andreea în trecut.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter