Cum se menţine Andreea Raicu în formă. Vezi ce mic dejun îţi propune

De Geo Berciu, pe Ultimul update Joi, 14 noiembrie 2019, 23:15

Andreea Raicu a devenit, de ceva vreme, o adeptă a alimentaţiei echilibrate, bazată pe elemente naturale, iar acest lucru se observă în forma fizică de excepţie pe care o are.

La cei 37 de ani pe care îi are, vedeta tv Andreea Raicu are o condiţie fizică excelentă, care nu s-a schimbat de-a lungul trecerii anilor, iar kilogramele în plus nu i-au dat niciodată bătăi de cap. Pentru aceasta, Andreea are mare grijă la alimentaţie, micul propus de ea fiind exemplul cel mai bun în acest sens. O salată de fructe, plină de substanţe nutritive, un fresh şi o cană cu lapte, sunt toate atâtea variante recomandate cu căldură de nutriţionişti.
Cum se menţine Andreea Raicu în formă. Vezi ce mic dejun îţi propune

„De când mă ştiu am avut o alimentaţie lipsită de excese. Percepţia mea despre ceea ce înseamnă alimentaţie sănătoasă s-a modificat în timp pentru că m-a preocupat acest aspect. Am citit mult, am discutat cu specialişti şi am încercat să pun în practică toate lucrurile pe care le-am aflat.
Cum se menţine Andreea Raicu în formă. Vezi ce mic dejun îţi propune
Am fost mereu deschisă să capăt cât mai multe informaţii despre un stil de viaţă sănătos, dar mai ales mi-am ascultat corpul şi am ales ceea ce am simţit că îmi face bine”, a declarat vedeta într-un interviu mai vechi.

Pentru perioadele de post, ai aici idei de mic dejun de post!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter