Cum s-a menținut Cristina Ștefan în timpul celei de-a doua sarcini? „Ce înseamnă mișcarea…”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 29 august 2022, 14:23

Cristina Ștefan (29 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară pe 3 septembrie 2021. Bebelușa Cronicii Cârcotașilor a dat naștere unei fetițe, Dominique Maria. Cristina și soțul ei, actorul Denis Ștefan (45 de ani), mai au împreună o fiică, Delia Maria, în vârstă de 7 ani.

Cum s-a menținut Cristina Ștefan în timpul celei de-a doua sarcini? „Ce înseamnă mișcarea..”

„Vineri, 03.09.2021, a venit pe lume a doua minune în viața noastră, Dominique Maria.🤍🕊 Suntem binecuvântați! 🙏🏻!”, a scris Cristina pe Instagram, la două zile de la naștere. Pe 10 septembrie, Dominique a împlinit o săptămână de viață.

Cu această ocazie, Cristina a publicat în mediul online două fotografii în care apare în lenjerie intimă și cu un corset modelator în jurul taliei. Imaginile le găsiți în GALERIA FOTO!

„Nu ai cum să fii atât de frumoasă și să arăți atât de bine!! Și la doar o săptămână de la naștere! Ești minunată! ❤️”; „Am rămas cu gura căscată… ce înseamnă baletul… mișcarea… Nu-mi revin, mă tot uit la pozele astea! Felicitări și să vă trăiască fetițele!”; „Arăți demențial ❤️”, au fost doar câteva dintre comentariile fotografiilor.

În timpul sarcinii, Cristina a vorbit despre cum reușește în general să se mențină. „Chiar dacă poftesc, nu mănânc tot frigiderul. Am grijă de mine, dar și de bebe să fie foarte sănătos. Încerc, pe cât posibil, să am o alimentație sănătoasă în perioada asta. Mănânc într-adevăr tot ce poftesc, dar în cantități destul de mici. Am grijă să consum zilnic fructe, fibre, carne. Asta e o chestie genetică [silueta], cel puțin până la vârsta asta așa s-a dovedit. Nu știu, după 30 de ani, poate lucrurile se pot schimba. Secretul meu este că mănânc puțin și des. Din toate, absolut tot ce-mi doresc, tot ce poftesc. Puțin și des, ăsta e secretul meu”, povestea Cristina în timpul sarcinii.

Citește și:

Cristina Ștefan, analiză îngrijorătoare în ultimul trimestru de sarcină. „Doctorul m-a liniștit”

Ce operații estetice are bebelușa Cristina Ștefan

Ce frumoasă este fiica actorului Denis Ștefan și a „bebelușei” Cristina! Delia a împlinit 7 ani

Cristina a întregit echipa Cronicii Cârcotașilor în anul 2008. „În toamnă nu o să mă întorc la Cronică, clar. Îmi doresc foarte mult să stau acasă, cel puțin doi ani. După, vedem”, mai spunea Cristina în timpul sarcinii.

În afara acestui job, Cristina era managerul unui magazin de haine din București. „Nu mai merg la magazin din luna martie. Am hotărât împreună cu doctorul meu. La magazin era mult mai solicitat, stat în picioare ore multe, naveta, pentru că drumul este foarte lung. Acum fac doar emisiunea”, mai povestea Cristina în mai 2021.

Denis și Cristina formează un cuplu din anul 2012. La scurt timp, perechea și-a oficializat relația într-o ceremonie intimă, în noiembrie 2013 devenind părinții primei lor fiice, Delia.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter