Cristina și Denis Ștefan și-au botezat a doua fiică. Primele imagini cu chipul micuței Dominique Maria

De Adelina Duinea, pe

Cristina (29 de ani) și Denis Ștefan (45 de ani) au devenit părinți pentru a doua oară pe 3 septembrie 2021. Bebelușa „Cronicii Cârcotașilor” a dat naștere unei fetițe, Dominique Maria, care a fost botezată pe 6 noiembrie 2021. Dansatoarea și actorul mai au împreună o fiică, Delia Maria, în vârstă de 8 ani.

Cristina și Denis Ștefan și-au botezat a doua fiică. Primele imagini cu chipul micuței Dominique Maria

„De ieri, Dominique Maria este creștină. 🙏🏻♥️”, a scris Cristina în mediul online, în dreptul unei fotografii surprinse în biserică. „Simpli și frumoși, o familie superbă! Să fiți fericiți alături de prințese; Sunteți o familie foarte frumoasa, să fiți sănătoși și să aveți parte de tot ce este mai frumos; Fiți binecuvântați!”, au fost câteva dintre comentariile postării.

Recent, pe Instagram, Cristina a vorbit despre provocările întâmpinate în ultimii 7 ani în care a încercat să rămână însărcinată cu al doilea copil. În dreptul a două fotografii surprinse când avea 8 săptămâni de sarcină, Cristina a scris: „Aflasem de puțin timp, îmi era atât de frică să nu pierd sarcina”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cristina Ștefan, siluetă trasă prin inel la doar o săptămână de la naștere. Cum s-a menținut în timpul sarcinii

Ce operații estetice are bebelușa Cristina Ștefan

Cristina Ștefan, despre provocările întâmpinate după a doua naștere: „Nu este ușor”

„M-am rugat mult… mulți ani… Nu am știut că am Chlamydia în sânge, analiză pe care nu am făcut-o niciodată. Am avut perioade, în cei 8 ani după nașterea Deliei, când m-am simțit rău. De disperare, mă internam mereu, doar să aflu ce am. Niciun medic la care am fost (și au fost destui) nu mi-a recomandat să fac și analiza asta”, a continuat.

„Frustrarea era și mai mare, nu rămâneam însărcinată… un an, doi, trei… șapte!!! Până am ajuns la doctorul care a știut ce investigații să facem și, la câteva luni după tratamentul împotriva Chlamydiei, am rămas însărcinată. Așa a trebuit să fie! Sunt recunoscătoare, pentru tot! 🙏🏻♥️ Am decis să vă povestesc… Aveți grijă de sănătatea voastră! Nu există nu se poate sau nu poți! Ai încredere! 🤍”, a încheiat.

Cristina a întregit echipa „Cronicii Cârcotașilor” în anul 2008. „În toamnă nu o să mă întorc la Cronică, clar. Îmi doresc foarte mult să stau acasă, cel puțin doi ani. După, vedem”, mai spunea Cristina în timpul sarcinii. În afara acestui job, Cristina era managerul unui magazin de haine din București.

„Nu mai merg la magazin din luna martie. Am hotărât împreună cu doctorul meu. La magazin era mult mai solicitat, stat în picioare ore multe, naveta, pentru că drumul este foarte lung. Acum fac doar emisiunea”, mai povestea Cristina în mai 2021.

Denis și Cristina formează un cuplu din anul 2012. La scurt timp, perechea și-a oficializat relația într-o ceremonie intimă, câteva luni mai târziu, în noiembrie 2013, devenind părinți pentru prima dată.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter