EXCLUSIV. Cristina Ștefan ne-a spus la Unica Urban Party care este secretul relației sale de 10 ani cu actorul Denis Ștefan

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 17 iunie 2022, 18:12

Cristina Ștefan (30 de ani) a bifat o nouă apariție elegantă la Unica Urban Party 2022, alături de soțul ei, actorul Denis Ștefan (45 de ani). Tema serii a fost „Nostalgia. Sweet Memories”, iar codul vestimentar „Young & Restless”. Fosta bebelușă a „Cronicii Cârcotașilor” ne-a spus care crede ea că este secretul relației sale de 10 ani cu actorul.

EXCLUSIV. Cristina Ștefan ne-a spus la Unica Urban Party care este secretul relației sale de 10 ani cu actorul Denis Ștefan

Cristina și Denis formează un cuplu din anul 2012, iar împreună au două fiice. Despre cum se menține în formă, dansatoarea ne-a spus:

„La mine cred că e ceva genetic. Părinții mei sunt foarte atletici, sportivi, cumva cred că am moștenit. Nu duc un stil de viață extrem de sănătos. Am perioade când mănânc foarte prost și se vede, chiar dacă nu mă îngraș, se vede în textura pielii, în elasticitate. Încerc să mănânc puțin și des, în loc de mese cu felul întâi, doi și desert”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Coafurile vedetelor la Unica Urban Party 2022

Citește și: Lavinia Petrea, apariție provocatoare la Unica Urban Party 2022

Cristina Ștefan, despre ea și Denis: „Suntem niște persoane foarte vulcanice”

Întrebată care a fost cel mai romantic gest pe care l-a făcut pentru Denis, dar și viceversa, Cristina ne-a mai spus:

„Eu nu sunt o fire romantică, mai deloc. Sunt o tipă foarte spontană, nu stau să mă gândesc la cadouri sau să pregătesc ceva romantic. Sunt mai wild. Când e să se întâmple ceva, hai, mergem acolo. Denis îmi aduce flori mereu și mi-e suficient. Știe că îmi plac lalele albe și la câteva zile îmi face o surpriză de genul. Suntem niște persoane foarte vulcanice, și în comportament, și în relație, dar în sensul mișto, sexy, nu dezvolt, dar ăsta este secretul iubirii noastre”.

Video: Ada Cheroiu

Foto: Dumitru Angelescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter