Reacția lui Cabral când soția sa, Andreea Ibacka, a fost confundată cu fiica lui

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 21 august 2018, 17:14
Cabral și Andreea Ibacka s-au căsătorit în 2011, după o relație de trei ani, iar acum se pregătesc să devină părinți. Între cei doi este o diferență de vârstă de 7 ani, Andreea având 33 de ani, iar soțul său, Cabral, 40 de ani. Ei bine, cu toate că diferențele fizice nu sunt atât de vizibile, cei doi au avut parte de o situație în care au fost confundați cu tată-fiică, însă Cabral, în stilul său caracteristic, a știut să facă haz de necaz.

În ciuda glumelor la care a fost supus Cabral de-a lungul timpului, atât din partea prietenilor, cât și din partea soției sale mai tinere care-l alinta „Bătrânul și marea”, acesta nu și-a pierdut umorul. Ultima pățanie pe acestă temă, însă, l-a șocat de-a dreptul pe Cabral: „Mi-am luat una de nu cred că-mi mai revin pe subiectul ăsta vreodată…” – a scris acesta pe blogul său.

Ei bine, Andreea Ibacka a postat o fotografie cu ei doi pe rețelele de socializare, iar unul dintre internauți a crezut că sunt tată și fiică, ba mai mult i-a felicitat pentru relația minunată pe care o au în această direcție. Întâmplarea a fost povestită de Cabral pe blogul său: „În cercul meu de prieteni, pentru că-s ascuțit la limbă și nu iert nimic de acru ce sunt, atunci când pățesc ceva… ei bine, vin miștourile valuri-valuri. De exemplu, dacă vine vorba de vârstă și îmbătrânire, îi iau pe toți la mișto pentru că… desigur, arăt ca la 30 și mă simt la ca 20. Și-s prost ca la 10, ar adăuga prietenii mei. Dar dacă e vorba de ani… sunt cel mai scandalagiu. 

Cine merge la festivaluri? Aud? Cine se dă cu motoreta pe coclauri, aud? Cine merge în natură cu rulota, cine se dă cu mașina pe circuit, cine sare cu parașuta? Cine? Aud? Da, eu, pentru că-s tânăr, doamnă! Așa le sparg capul alor mei, de le trece tot cheful să comenteze faptul că-s destul de în etate să-mi aduc aminte de Brifcor, bragă ori cana de zahăr împrumut. Dar tocmai mi-am luat una de nu cred că-mi mai revin pe subiectul ăsta vreodată… 

Pune Andreea pe Instagram o poză cu noi doi și Dacia 1300 a familiei. Undeva prin Bărăgan, zâmbăreți amândoi, cu apusul în spate. Totul bine și frumos, toată lumea o invidia prin comentarii pentru norocul de a avea așa perfecțiune masculină lângă ea… până când…”, – a scris Cabral pe blogul său, acolo unde a pus o fotografia despre care vorbea, evidențiind comentariul cu pricina.

Reacția lui Cabral când soția sa, Andreea Ibacka, a fost confundată cu fiica lui

Citește și – Bianca Drăgușanu și Tristan Tate, declarații despre relație: „Ştiam că se va ajunge la asta”

Citește și – Cele mai șocante ținute de la MTV Video Music Awards 2018

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter