Cum petrece Paștele Elena Gheorghe

De Monica Cismaru, pe Ultimul update Luni, 10 aprilie 2017, 18:53
Elena Gheorghe e fată de preot, drept urmare e foarte credincioasă și respectă cu sfințenie tradițiile de Sărbători. Astfel, vedeta merge la biserică alături de întreaga familie, iar apoi se bucură de preparatele delicioase pregătite pentru masa de Paște.

„Petrec Paștele acasă, cu întreaga familie. O ajut pe mama în bucătărie, facem drob, salată boeuf, de Înviere mergem la biserică, inclusiv cu cei mici, apoi ne așezăm la masa de Paște. A doua zi mergem la bunici, în a treia zi la nași, avem multe mese în familie.

Obișnuim să ne înnoim de fiecare Paște. Când eram mici, fiind trei copii, părinții nu aveau bani să ne cumpere haine tot timpul, dar, cu ocazia Paștelui sau a Crăciunului, ne înnoiau. Și pe Nicholas l-am obișnuit să-i cumpăr haine noi de Paște. Încerc să-i induc tradițiile de sărbători, să-l învăț semnificația lor. Îl iau și pe el cu noi la biserică în noaptea de Înviere, chiar dacă nu rezistă toata slujba.  Lui îi place cel mai mult să ciocnească ouă roșii și știe și de Iepurașul de Paște, că primește cadou iepurași de ciocolată de la bunici“, povestește Elena Gheorghe.

elena-gheorghe-cozonac-paste camasa si blugi cu un cozonac mare in brate

În ceea ce privește masa de Paște, Elena de-abia așteaptă să mănânce drob și pască, dar stă cu gândul și la un cozonac cu cremă de ciocolată pe care l-a descoprit recent. „Facem ouă roșii, dar și colorate, pentru că le plac copiilor, e distractiv pentru ei să vopsească ouăle în diverse culori și, de cele mai multe ori, preferăm să folosim vopsele naturale, cu caât mai puține chimicale. Unul dintre cei mai buni cozonaci pe care i-am mâncat a fost unul cu cremă de ciocolată, e preferatul meu, vreau să învăț și eu să fac. Și mama face cozonac foarte bun, după o rețetă de-a ei din Ardeal, cu multă nucă și cacao. Cel mai mult de la masa de Paște îmi plac drobul, pasca și friptura de miel“, ne împărtășește Elena Gheorghe preferințele ei.

Citește și – Elena Gheorghe a făcut un remake după „Dirty Dancing“

Citește și – Nici un Paşte fără cozonac şi pască! Vezi rețetele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter