Cum a fost suprinsă Beyonce în culisele galei Grammy

De Roxana Neacșu, pe Ultimul update Miercuri, 15 februarie 2017, 15:19

 

La scurt timp după gala premiilor Grammy, Beyonce apare într-un clip pe Instagram, suprinsă în culise, așa cum nu ai mai văzut-o până acum.

Deși nu ai fi crezut niciodată că artista ar putea fi vreodată emoționată, iată că și reginele pop devin agitate când sunt supuse presiunii. Frâmântarea superstarului a fost imortalizată în backstage, înainte de a i se acorda unul din premiile Grammy, pentru cel mai bun videoclip. Vedeta a dat până acum dovadă de atât de multă încredere în sine încât uitasem că nu este decât un om ca oricare altul.

Filmarea a stârnit rumoare pe Instagram, instigând la diverse comentarii din partea fanilor. Video-ul o arată pe Beyonce destul de agitată, respirând greu și aranjându-și sistematic voalul de pe cap. Desigur că acumularea de stres, oboseala, performance-ul live în fața miilor de spectatori, dar și sarcina cu gemeni, i-au dat bătăi de cap chiar și unei legende R’n’B. Clipul de pe Instagram suprinde o Beyonce vulnerabilă, dând dovadă încă o dată că îi pasă de calitatea imaginii sale.

 

Nervous Bey #beyonce

O postare distribuită de BEY 👑🐝 (@slaaaaybey) pe

 

Citește și: Beyonce a primit cea mai adorabilă scrisoare de dragoste de la un băiețel de opt ani

Citește și: Premiile Grammy 2017: Cine sunt câștigătorii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter