Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Mihai Petre, Alina Campigotto

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Miercuri, 13 iulie 2022, 13:20

Mihai Petre (42 de ani) și soția lui, Elwira Petre (39 de ani), fac echipă în cel mai nou sezon „Asia Express”. Printre susținătorii perechii se numără și sora coregrafului, Alina Campigotto (33 de ani). În mai 2019, Alina s-a căsătorit cu iubitul ei, Paolo Campigotto.

Cum arată și cu ce se ocupă sora lui Mihai Petre, Alina Campigotto

Asemenea lui Mihai și Elwirei, Alina și Paolo s-au cunoscut prin intermediul pasiunii lor pentru dans. Au format o pereche din punct de vedere profesional, în cele din urmă devenind un cuplu. În prezent, Alina și Paolo sunt coregrafi în cadrul Academiei de Dans Mihai Petre.

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Nu, nu e complicat (n.red.: să lucreze împreună). Suntem la aceeași sală, dar nu prea avem timp să interacționăm. Fiecare e cu treaba lui, dar mă bucur că e cu mine, că o văd mereu. La noi merge bine”, mărturisea Paolo în 2017, în emisiunea „Vorbește Lumea”.

„Nu e greu să fii sora lui Mihai Petre. Eu văd lucrul acesta ca pe un mare avantaj, am avut și am în continuare foarte multe lucruri de învățat de la el și nu mă refer doar la domeniul pe care îl practic, ci mă refer la lucruri și situații din viață în general”, mărturisea Alina în trecut, pentru CSÎD.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Mihai Petre, despre experiența Asia Express: „Trăiești într-o zi cât alții în 10”

Legătura dintre Mihai Petre și soția lui Mihai Morar

Cel mai ciudat loc în care Mihai și Elwira Petre au făcut dragoste

„Pentru mine a fost mereu un exemplu foarte bun. Îmi dă sfaturi, mă ajută. De cele mai multe ori, deciziile importante din viața mea le iau după ce ascult și părerea lui. Niciodată nu m-am simțit dezavantajată sau inferioară lui. Nu am de ce, eu sunt o persoană care muncește, o persoană care a realizat tot ce a realizat prin muncă nu pentru că sunt sora lui Mihai”, a continuat.

„După cum bine știți, sunt foarte puține persoane care știu că Mihai Petre are o soră, iar când cineva află lucrul ăsta, pentru mine este doar un motiv de bucurie și mândrie”, a încheiat coregrafa.

Alina are o siluetă de invidiat. „Nu am ținut niciodată cure de slăbire. Am noroc de un metabolism bun și de gene foarte bune. E adevărat că nu fac excese. Nu fumez, nu mănânc foarte gras, nu pierd nopțile. Însă nu fac lucrurile astea pentru că îmi impun să nu le fac, ci pentru că nu simt să le fac”, a mai spus Alina pentru CSÎD.

În anul 2017, Paolo Campigotto a participat în competiția „Uite cine dansează” alături de Antonia. Nu au fost câștigătorii show-ului, însă perechea a fost foarte îndrăgită de public. Câștigători au fost actorul Marius Manole și coregrafa Olesea Nespeac-Micula.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter