Cum arată iubitul lui Tiffany Trump, fiica cea mică a președintelui Statelor Unite ale Americii

De Ioana Tătaru, pe
Tiffany Trump, singurul copil pe care Donald Trump îl are din căsnicia cu cea de-a doua soție, Marla Maples, a publicat pe contul de Instagram prima fotografie cu iubitul său, nigerianul Michael Boulos.

Tiffany Trump și-a prezentat oficial iubitul, la Casa Albă

Tiffany Trump (25 de ani) și-a prezentat oficial iubitul, pe Michael Boulos, moștenitorul imperiului Boulos Enterprises. Fotografia a fost realizată la Casa Albă, semn că relația celor doi este oficială și Tiffany i l-a prezentat tatălui său pe Michael.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) pe

Tiffany a postat pe data de 14 decembrie o fotografie cu ea în fața unui pom de Crăciun de la Casa Albă, iar acum 2 zile o altă imagine din aceeași locație în care este și iubitul său. Fiica președintelui purta aceeași rochie, de unde ne putem da seama că fotografiile au fost făcute în același timp.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) pe

Tiffany Trump este singurul copil al Marlei Maples cu Donald Trump. Ea a fost numită de către părinții ei după Tiffany&Company (tatăl ei a cumpărat drepturile asupra companiei în 1980, ceea ce i-a permis să construiască Turnul Trump de pe Fifth Avenue). Tifanny a fost crescută de mama ei, în California, unde a trăit până la absolvirea liceului. A fost educată la Viewpoint School în Calabasas, California și este din 2016 absolventa a Universității din Pennsylvania, unde a absolvit cursuri de sociologie și studii urbane.

Sursă foto: Instagram, Northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter