Cum arată gemenii cuplului princiar din Monaco la vârsta de 3 ani

De Adina Radu, pe Ultimul update Vineri, 15 decembrie 2017, 18:09
Prințul Albert și Prințesa Charlene i-au sărbătorit pe gemenii Jacques și Gabriella, care luna aceasta au împlinit trei ani de existență.

La câteva zile de la aniversarea lor, gemenii au apărut în poza tradiţională de Crăciun a principatului. Fotografia, realizată de fotografa Vanessa von Zitzewitz a fost făcută publică de mama copiilor, Charlene, care a postat-o pe Instagram, alături de mesajul: „Începe să arate foarte mult a Crăciun pentru Prințul Jacques și Prințesa Gabriella”.

Gemenii cuplului princiar s-au născut pe 10 decembrie 2014. Gabriella Thérèse Marie a venit pe lume cu două minute înaintea fratelui ei, Jacques Honoré Rainier. Deşi s-a născut după sora sa, Jacques, în calitate de băiat, este primul în linia succesiunii la tron.

Copiii, care au venit pe lume la maternitatea centrului spitalicesc Princesse Grace, iau titlurile unor vechi domenii ale familiei Grimaldi, astfel Jacques este marchiz de Baux (în Provence) şi Gabriella contesă de Carladès (în Auvergne).

gemenii printilor de monaco 1

Naşterea gemenilor a fost anunţată cu 42 de salve de tun, câte 21 pentru fiecare bebeluş.

gemenii printilor de monaco 2

Albert al II-lea de Monaco, s-a căsătorit în 2011 cu Charlene Wittstock, după o relație de cinci ani, în timpul căreia au circulat mai multe zvonuri despre infidelitățile prințului. La sfârșitul anului 2014, cei doi au devenit părinții gemenilor Jacques și Gabriella.

Citește și – Motivul pentru care Monaco este condus de un prinț și o prințesă, ci nu de un rege și o regină

Citește și – Care sunt regulile pe care trebuie să le respecte o prințesă

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter