Charlotte Casiraghi, nepoata prințesei Grace Kelly s-a căsătorit. Ținutele alese pentru eveniment

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 03 iunie 2019, 11:57
Nepoata prințesei Grace Kelly și fiica prințesei Caroline de Monaco, Charlotte Casiraghi (32 ani), s-a căsătorit civil cu producătorul de film francez Dimitri Rassam (37 ani).

Charlotte și Dimitri, care au împreună un băiețel de șapte luni, Balthazar, s-au căsătorit sâmbătă, 1 iunie, la Palatul Princiar, potrivit People.

Pentru marele eveniment, mireasa a ales o rochie mini, cu mânecă lungă, din dantelă gri, accesorizată cu trei funde poziționate vertical, marca Yves Saint Laurent. Ținuta a fost completată de o pereche de stiletto argintii.

Fanii au reacționat rapid și susțin că ținuta lui Charlotte este inspirată din costumul purtat de bunica sa, Grace Kelly, la cununia civilă cu Prințul Rainier în anul 1956.

Ceremonia a avut loc la prânz, în interiorul State Apartments, la care au participat Prințul Albert, Prințesa Charlene și copiii lor, Prințesa Gabriella și Prințul Jaques, precum și prieteni ai cuplului.

După ceremonia de nuntă a avut loc recepţia de după-amiază, un picnic tradiţional în stil monahal, care a avut loc în grădina cu terasă cu vedere la Marea Mediterană. Oaspeţii, aproximativ 300, au fost trataţi cu preparate şi salate de sezon, ceai de portocale şi prăjituri.

La recepţia de seară, cuplul a optat pentru ţinute albe. Charlotte a ales să poarte celebrul colier cu diamante Cartier, al bunicii sale, Prinţesa Grace, pe care l-a accesorizat unei rochii albe, cu umerii goi şi crăpătură pe mijloc. Soţul ei, Dimitri, a avut cămaşă şi sacou în aceeaşi nuanţă, cu papion şi pantaloni negri.


Charlotte Casiraghi şi Dimitri Rassam sunt împreună de un an şi au plănuit căsătoria vara trecută, dar au decis să aştepte până după naşterea fiului lor.

Charlotte Casiraghi mai are un copil, Raphael, în vârstă de cnci ani, din relaţia cu umoristul francez Gad Elmaleh. Dimitri Rassam mai are o fiică, Darya, în vârstă de opt ani, din prima sa căsătorie cu modelul Mascha Novoselova.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter