Cum arată fiul Monicăi Tatoiu. Are 24 de ani și fuge de celebritate

De Mădălina Manole, pe
Monica Tatoiu are toate motivele de mândrie, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Binecunoscuta femeie de afaceri are o familie minunată alături, iar fiul său este deja un bărbat în toată firea.

Victor Tatoiu, fiul Monicăi Tatoiu, are 24 de ani, esti un tânăr talentat și cu inițiativă, pasionat de sport și de lumea afacerilor, asemenea mamei sale, însă nu-i moștenește și plăcerea de a fi în centrul atenției. Cu toate că ar avea toate atributele pentru a deveni celebru, Victoraș, așa cum este alintat de mama sa, preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, unul din motivele pentru care a decis să studieze în străinătate fiind întocmai notorietatea Monicăi Tatoiu.

Monica Tatoiu in tinerete cu fiul sau

Înzestrat cu trăsături frumoase, Victoraș este un adevărat cuceritor și nu duce lipsă de pretendente, cu toate că nu se lasă controlat de o femeie, indiferent de sentimentele pe care i le poartă. Cel puțin, asta reiese din atitudinea pe care a adoptat-o vizavi de fosta sa logodnică, Liana Cercel, pe care, conform Cancan, a părăsit-o chiar înainte de nuntă, când planurile erau în toi, pe motiv că era geloasă și posesivă.

Victoras Tatoiu, fiu Monica Tatoiu

Mândră de asemănarea izbitoare dintre tată și fiu, Monica Tatoiu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu soțul său din tinerețe, Victor Tatoiu.

Victor Tatoiu, sot Monica Tatoiu, in tinerete

Monica Tatoiu recunoaște, mai în glumă, mai în serios, că l-a obligat pe fiul său să se facă inginer, însă este foarte mândră de masterul pe care acesta îl urmează în design de gadgeturi: „[Am fost] O mamă neconvenţională, care l-a născut prea devreme, l-a uitat în birou, l-a tratat ca pe un adult, dar care îl iubeşte ca pe lumina ochilor. Mă rog la EL să găsească dragostea pe care am găsit-o eu cu Victor senior. E tot ce mai poate face o mamă atunci când puiul a zburat din cuib.” – a transmis Monica Tatoiu pe pagina sa de Facebook cu ocazia zilei de naștere a fiului său.

Victor Tatoiu, fiul Monicai Tatoiu

Îndurerată de distanța care o desparte de Victoraș, Monica Tatoiu a punctat în repetate rânduri, cu ocazia aniversării acestuia, că-i simte lipsa: Puii zboară din cuib, e legea firii. Nouă, părintilor, ne rămâne bucuria că le-am dat viață, iubire și îndrumare.

Citește și – Monica Tatoiu și-a făcut testamentul. Care este ultima sa dorință

Citește și – Fotografia care a stârnit hohote de râs. Cum i-a transmis Delia “La mulți ani” Antoniei

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter