Cum arată Andreea, iubita fotbalistului Cristi Manea, și ce a pățit tânăra la finalul meciului România – Franța

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 25 iunie 2019, 15:25
Luni seară, după calificarea naționalei U21 în semifinalele Euro 2019 și la Jocurile Olimpice 2020, bucuria jucătorilor a fost umbrită de un incident mai puțin plăcut - Andreea, iubita fotbalistului Cristi Manea, a fost agresată în tribună. 

Conform Libertatea.ro, tânăra se afla în tribună pentru a-și susține iubitul. La finalul meciului, Cristi Manea a mers în tribună pentru a-și îmbrățișa iubita, în ciuda avertismentului lui Gheorghe Hagi, care se pare că i-ar fi spus să meargă direct la vestiar. Aflat între suporteri, alături de iubita lui, Manea ar fi fost abordat de o altă femeie care își dorea tricoul lui.

Potrivit GSP.ro, femeia nu știa că fotbalistul de la CFR era acolo pentru a fi alături de iubita lui. Se pare că între cele două tinere a izbucnit o altercație, iar partenerul celeilalte femei a lovit-o violent pe Andreea, iubita lui Manea. Acesteia i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului și a fost ulterior transportată la spital.

Mirel Rădoi, selecționerul reprezentativei de tineret a României, a menționat incidentul în cadrul interviului acordat imediat după finalizarea partidei. „A fost un incident care nu își avea locul. Au lovit-o fără motiv pe prietena lui Manea! Aș putea să spun cuvinte care mă pot depăși, dar sper că cei care au făcut aceste gesturi să nu mai calce pe stadioane. Nu se poate tolera așa ceva. Manea era devastat după meci! Fata a fost dusă la spital, o să aibă două copci”.

Jurnaliștii de la The Sun Football au surprins-o pe Andreea imediat după agresiune, pe tricoul tinerei fiind vizibilă o mare pată de sânge.

Cine este Andreea, iubita lui Cristi Manea

Andreea Alina este o tânără din București, cu care Cristi Manea se iubește de câțiva ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ali 🐣 (@andreeaalina77) on


Ea e considerată a fi o adevărată bombă sexy și are câteva mii de persoane care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Tânăra publică foarte des fotografii alături de iubitul ei celebru, atât din viața de zi cu zi, cât și din vacanțe, și primește zilnic felicitări de la urmăritorii ei.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ali 🐣 (@andreeaalina77) on

Foto: Hepta, Facebook și Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter