Cum ar reacționa Anda Adam dacă ar fi înșelată de soțul său

De Mădălina Manole, pe
Anda Adam a realizat un vlog în care a răspuns întrebărilor puse de fanii și urmăritorii săi. La un moment dat, artista a fost pusă în situația de a răspunde unei întrebări incomode legate de infidelitatea soțului său.

Anda Adam, în vârstă de 38 de ani, și Sorin Andrei Nicolescu, în vârstă de 33 de ani, s-au căsătorit în anul 2015 și sunt părinții unei fetițe, pe nume Evelin, în vârstă de 3 anișori. Artista a fost întrebată de un fan cum ar reacționa în cazul unei trădări din partea soțului său. Ar putea ierta Anda Adam infidelitatea partenerului său de viață?

Anda Adam sotul sau Sorin Andrei Nicolescu si fetita Evelin

Ei bine, artista a oferit un răspuns la care nu se aștepta nimeni: „Eu am niște principii foarte sănătoase în viață și mi-am dat seama că, pentru mine, ce este cel mai important în viață este familia. Cred că dacă soțul meu ar face o astfel de greșeală, da cred că aș putea să îl iert atâta timp cât consider că realizează și el că a fost o greșeală. Întotdeauna merg pe principiul că un păcat recunoscut este pe jumătate iertat. Pentru mine, familia este cel mai important lucru și dacă asta ar însemna să renunț la familia mea, pot să spun că aș lupta până în ultima clipă să nu renunț niciodată la familia mea. Dar sper să nu se întâmple chestia asta niciodată”, – a mărturisit Anda Adam.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter