Cum a reușit Monica Anghel să slăbească 30 de kilograme

De Bianca Prangate, pe

Monica Anghel a reușit în doi ani de zile să slăbească 30 de kilograme și plănuiește să piardă și mai mult în greutate. Acum arată din nou ca la 25 de ani.

„Am avut perioade în care am mai slăbit, doar că am făcut-o cu regimuri drastice și, evident, nu am reușit să mă mențin”, a zis ea, conform Antena 1. „Eu până acum nu-mi dădeam seama că am o problemă reală cu greutatea și mă simțeam ok în pielea mea, însă după ce am început să slăbesc am observat că mă mișc și mă simt din ce în ce mai bine”.

Din moment ce a slăbit atât de mult, artista a trebuit să își schimbe toate hainele. Cu toate astea, a păstrat trei dintre ele, la recomandarea psihologului ei. „Psihologul cu care am lucrat, Violeta Kaparaliotis, mi-a spus să-mi păstrez o bluză, un pantalon și o fustă, pentru că vor exista momente când mă voi uita în oglindă și mi se va părea că n-am slăbit absolut deloc”, a  spus Monica. „Atunci să-mi pun pe mine o haină mai veche, ca să realizez cât am slăbit”.

Mulți oameni se întreabă cum a reușit Monica Anghel să slăbească 30 de kilograme. Tocmai din acest motiv, ea a promis o carte în care va povesti ce a făcut mai exact pentru a slăbi, cum reușește să își mențină silueta și cum se descurcă cu poftele culinare.

Până una alta însă, Monica va putea fi văzută la show-ul „Te cunosc de undeva!” începând cu 7 septembrie, alături de fratele ei, Alexandru.

Sursa foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter