Motivul incredibil pentru care o femeie a slăbit aproape 50 de kilograme

De Unica.ro, pe

Povestea tinerei din Texas a început în momentul în care a fost cerută de soție de iubitul ei. Aceasta a mers să-și caute rochie de mireasă, dar din cauza greutății sale nu i se potrivea niciunul dintre modelele la care visase. Și atunci a luat o decizie radicală.

Meredith Hutson, în vârstă de 26 de ani, s-a logodit cu iubitul ei în vara anului 2019. Viitoarea mireasă a mers în căutarea rochiei mult dorite, dar și-a dat seama că din cauza greutății sale de aproximativ 116 kilograme nu va încăpea în niciunul dintre modelele la care visa.

În plus se confrunta cu multe probleme de sănătate. Avea zilnic dureri de cap, erupții cutanate, greață, iar medicii nu au putut găsi niciodată o problemă în afară de o afecțiune tiroidiană.

Citește și: Sinead O’Connor, apariție șocantă la funeraliile fiului său

Mircea Badea, dialog acid cu un polițist care nu purta mască: „O să-l sun pe Raed Arafat!”

Saveta Bogdan, amor ca-n adolescență la 76 de ani. Ce cadou i-a făcut iubitul de ziua ei

Kate Middleton a purtat cercei în valoare de 13 lei la primul eveniment public al anului

O tânără a slăbit aproximativ 50 de kilograme în doi ani

Tânăra și-a propus să-și transforme corpul și a început să meargă la sala de fitness. Și-a schimbat și obiceiurile alimentare, iar până la nunta ce a avut loc în septembrie 2020 a reușit să slăbească în jur de 22 de kilograme. După ceremonie, aceasta s-a ambiționat să mai slăbească și de atunci a mai dat jos 27 de kilograme.

A fost cu adevărat descurajator, dar în ziua nunții mele m-am simțit frumoasă. Chiar dacă nu eram la greutatea dorită, eram atât de mândră de ceea ce am realizat.

Cu multă ambiție, Meredith a ajuns să cântărească în doi ani doar 65 de kilograme. Aceasta și-a dorit să-i ajute pe cei care se confruntă cu astfel de probleme și a devenit antrenor de fitness.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter