Cum a ajuns Ioana Blaj să joace în serialul „Lia – soţia soţului meu”: „M-au chemat din lipsă de personaje”/ Video exclusiv

De Ovidiu Cojocaru, pe

Ioana Blaj va interpreta unul dintre rolurile principale ale serialului „Lia – soţia soţului meu”, care va fi difuzat începând cu 12 ianuarie, în fiecare joi, la Antena 1. Actrița a povestit despre experiența sa de la filmări, dar și despre modul în care a ajuns să fie distribuită în serial.

În „Lia – soţia soţului meu”, Ioana Blaj va juca rolul lui Alice, soţia lui Petru Vornicu, care a ajuns în comă în urma unui grav accident provocat chiar de ea, atunci când Petru i-a spus că vrea să divorţeze.

Ioana Blaj, despre rolul din „Lia – soţia soţului meu”: „Nu eram programată să fiu în acest film sub nicio formă”

Frumoasă, sexy, manipulatoare, egoistă şi extrem de răzbunătoare, Alice recurge la orice e nevoie pentru a-şi atinge scopurile.

Citește și: Actrita Ioana Blaj a îmbrăcat o rochie realizată din 5000 de ghiocei

Despre personajul său din „Lia – soţia soţului meu”, Ioana Blaj spune că este o femei rănită. „Alice poate fi oricine, oricine suferă”, a spus actrița.

„Toată lumea a suferit într-o oarecare măsură în viața asta. Dacă am suferit ca Alice, nu, nu am suferit ca Alice, dar mă folosesc de toată experiența mea de viață să o aduc în personaj”, a adăugat ea în interviul pe care l-a acordat pentru unica.ro.

Cum a ajuns Ioana Blaj să joace în serialul „Lia – soţia soţului meu”, de la Antena 1

Actrița mărturisește că a fost dragoste la prima citire atunci când a avut primul contact cu acest rol. Ea mărturisește că este un personaj perfect, căruia nu îi lipsește nimic. Ioana Blaj a povestit și cum a ajuns să joace în serialul „Lia – soţia soţului meu”, chiar dacă acest lucru nu era planificat.

„M-am dus la casting. Un casting care nu era programat și nu eram programată să fiu în acest film sub nicio formă. M-au chemat cumva din lipsă de personaje, habar nu am, și m-am dus. Am văzut textul si chiar daca aveam o pagină jumătate de monolog am zis: Wow, e foarte fain! Și m-a făcut curioasă să văd ce se întâmplă cu ea mai departe”, a mărturisit actrița.

Întrebată dacă și-ar fi dorit să joace alt rol din serialul „Lia – soţia soţului meu”, Ioana Blaj a subliniat că i-ar fi plăcut rolul Otiliei Bădescu, interpretat de actrița Ilinca Goia, cea care va fi mama ei, în episoadele din serial.

Ioana Blaj, despre Ana Bodea și Ștefan Floroaica, protagoniștii serialului: „Au venit cu un vibe proaspăt”

Ioana Blaj se cunoaște deja cu mulți dintre actorii serialului de pe platourile de filmare ale altor producții. Cu toate acestea, în serialul care va începe din ianuarie la Antena 1 apar și actori noi. Protagoniștii Ana Bodea și Ștefan Floroaica sunt la debutul lor în actorie.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă: „Avem o vârstă, nu mai suntem puști și ne gândim la o familie” / Exclusiv

Întrebată cum i-a văzut pe cei doi în lumina reflectoarelor, Ioana Blaj a spus că se descurcă foarte bine, iar ea se înțelege de minune, chiar dacă nu au multă experiență în lumea actoriei.

„Suntem o echipă fresh și tânără, lucru benefic pentru noi, pentru producție și ce va ieși pe post. Colegii mei tineri sunt foarte faini, au venit cu un vibe proaspăt. Mă înțeleg bine cu ei, mai ales cu Ștefan care nu este la bază actor și face o treabă bună. La fel și Ana, chiar dacă este proaspăt ieșită de pe băncile școlii are potențial foarte mare. Îmi e foarte drag de ei, de toți”, a spus Ioana Blaj pentru unica.ro

Când începe „Lia – soţia soţului meu”. Serialul are premiera pe 12 ianuarie, la Antena 1

Produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production, serialul Lia – soţia soţului meu va avea premiera pe 12 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1.

Producția va aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. Iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole în drumul spre triumf.

Protagoniștii noului serial de la Antena 1 sunt Ana Bodea, care îşi face debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, semifinalist Exatlon şi multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu şi actriţa Ioana Blaj, cunoscută publicului de serial din rolurile Iza (Fructul Oprit), Irina (Sacrificiul) sau Rodica (Adela).

CONȚINUT VIDEO UNICA

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter