Cum a aflat Vlăduța Lupău că va deveni mamă. „Nu am apucat să fac test de sarcină”

De Adelina Duinea, pe

Vlăduța Lupău (31 de ani) și jucătorul de fotbal Adrian Rus (27 de ani) vor deveni părinții unui băiețel în doar câteva luni. Invitată în emisiunea „La Măruță”, interpreta de muzică populară a dezvăluit cum a aflat că urmează să devină mamă.

Cum a aflat Vlăduța Lupău că va deveni mamă. „Nu am apucat să fac test de sarcină”

„Nu am apucat să fac test de sarcină. M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. M-am dus pentru niște analize de rutină, pentru că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii. Doctorul mi-a zis că avem o surpriză!”, a povestit artista, în emisiunea „La Măruță”.

„Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci nu am făcut fertilizare in vitro. Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii”, a mai spus artista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la Adrian Rus pentru aniversarea a doi ani de mariaj

Vlăduța Lupău, implicată într-un accident în liceu. A fost în comă o zi și jumătate

„Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii. Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil sau nu poți să cumperi sănătate”, a completat.

„💙 MAMĂ de BĂIAT 💙 Mama este prima femeie din viața unui bărbat, iar mie întotdeauna mi-a plăcut să fiu prima la orice! Așa că…👶🏻💙 băiețel 🙏🏼! P.S.* – Tăticii și mămicile de fetițe care zic că-și pregătesc „pușca” când vor fi mari… s’o lase ușor 😅”, a mai scris solista recent în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter