Cu ce se ocupă acum Adrian Țuțu, primul câștigător „Românii au Talent”

De Unica.ro, pe

Adrian Țuțu (29 de ani) a câștigat în anul 2011 prima ediție a competiției „Românii au Talent”. După încheierea show-ului TV, Adrian nu a renunțat la muzică. Pe 13 august 2021, solistul a lansat cea mai nouă piesă a lui, Merg pe MARE.

Cu ce se ocupă acum Adrian Țuțu, primul câștigător „Românii au Talent”

Merg pe MARE, o piesă care nu vă lasă să vă înecați în valurile vieții și vă încurajează să vreți să învățați să mergeți pe mare!”, a mărturisit Adrian despre piesă în mediul online.

În mai puțin de o săptămână de la lansare, melodia are aproape 60 de mii de vizualizări pe YouTube. „Felicitări, fără cuvinte, la fel de bună ca restul melodiilor tale!; Mă regăsesc în multe dintre piesele tale, în aceasta în mod special;

Frumoase versuri! Mult respect, Adrian, pentru că nu te-ai schimbat. Faci o treabă grozavă. Muzica ta mă motivează mereu să nu renunț la visurile pe care le am”, au fost doar câteva dintre comentariile clipului filmat în Grecia.

„Până să mă întâlnesc cu prietenul meu, Vasilis, care deținea majoritatea yacht-urilor din Thassos, era să fim blocați 9 ore pe un vas de croazieră, pe care ne-am urcat.

Citește și:

Fiica lui Sorin Bontea este din ce în ce mai dezinvoltă în mediul online. Cum s-a fotografiat Miruna Bontea

Cum arată soția lui Puya. Artistul și Melinda au împreună trei copii

Mădălina Ghenea, fotografiată la plajă alături de fiica ei, Charlotte. Cum se menține modelul în formă

Și asta pentru că vorbisem cu cel care le deținea, el neînțelegând însă ce vrem să facem. Ne-a pus la dispoziție vasul, dar cu încă 60 de turiști.

Asta ne-a dat peste cap și ne-a mai ținut 2 zile în Grecia. Lucru care ne-a băgat în carantină, pentru că de pe 1 august Grecia a intrat în zona roșie”, a declarat Adrian Țuțu pentru Click!.

Videoclipul piesei îl găsiți mai jos!

„În ultimii ani, am tot lucrat la visul meu, să pot ajunge independent. Mi-am dorit un studio profesional, unde să îmi pot face muzica exact așa cum vreau eu și, cu ajutorul lui Dumnezeu, astăzi am tot ce mi-am dorit.

Nu m-am oprit la studio, pentru că am vrut să fiu independent cu totul și am reușit să îmi iau și aparatura necesară pentru realizarea clipurilor și pozelor, pentru a avea un pachet complet.

Au fost multe care m-au tras în jos, dar nu m-am oprit. Când mulți au crezut că nu mai pot face nimic, eu am investit în mine, pentru a mă dezvolta mental, și toată investiția asta începe să dea roade”, a mai povestit Adrian.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter