Cristina Spătar, prima imagine alături de iubitul ei

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 04 ianuarie 2021, 11:41

În urmă cu 4 ani, artista Cristina Spătar (48 de ani) a divorțat de partenerul ei de viață. Fosta pereche are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Albert și Aida. Cu ocazia trecerii în noul an, artista a publicat prima imagine alături de iubitul ei.

Cristina Spătar, prima imagine alături de iubitul ei

În fotografie, bărbatul o sărută pe obraz, iar în descrierea ei Cristina a folosit două hashtaguri, „viața este frumoasă” și „an nou fericit”. „La mulți ani! Chiar meritai puțină fericire!

Bravo vouă! Viața-i doar una și trebuie trăită! ; Opaaa! Cred și eu că-i beautiful!! Să ai un an rodnic, să fii iubită și prețuită!! Ești o femeie superbă!! Meriți să fii iubită, că ești o femeie superbă și bună!

Mă bucur enorm pentru tine Cristina! ; Fericire maximă îți doresc! ; Un cuplu fantastic de frumos, potrivit, o pereche de vis! ; Ce frumoasă e iubirea voastră. Absolut minunați!”, i-au scris urmăritorii.

Fotografia cu Cristina Spătar și iubitul ei o găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Copiii o motivează

Cristina este implicată 100% în creșterea celor mici. Potrivit ei, Aida și Albert nu-și doresc nici bonă, nici să petreacă mai mult timp cu tatăl lor, ci cu ea, iar asta o motivează să fie o mamă puternică și dedicată.

„Voi știți că eu am făcut multe fertilizări. La început mi-a fost foarte greu. Au fost foarte multe tratamente. După ce i-am avut pe copii m-am gândit că acela a fost prețul pe care a trebuit să-l plătesc pentru lucrurile mai puțin bune care mi s-au întâmplat.

Ei mă motivează. (…) Sunt atât de maturi pentru vârstele lor, sunt fantastici”, spunea solista în luna octombrie a anului trecut, în emisiunea Vorbește Lumea.

Foto: Instagram / Facebook

Citește și:

Cristina Spătar, marcată de decesul mamei sale: „Nu conștientizam la momentul respectiv”

Augustin Viziru, prima imagine alături de iubita lui! „Este superbă”

Mădălin Ghenea, primele declarații după ce s-a scris că formează un cuplu cu jucătorul de fotbal Nicolo Zaniolo

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter