Fiul fostului soț al Cristinei Spătar a împlinit un an

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 11 decembrie 2020, 17:19

În urmă cu un an, Larisa Ionescu (30 de ani), actuala soție a fostului partener de viață al Cristinei Spătar (48 de ani), a născut primul lor copil, un fiu, Carol Ayan.

Fiul fostului soț al Cristinei Spătar a împlinit un an

„Să te privesc crescând a devenit cea mai mare bucurie din viața mea. Îți mulțumesc azi și în fiecare zi pentru că ne-ai ales pe noi. La mulți ani, Carol!”, a scris Larisa pe contul personal de Instagram.

În timpul sarcinii, într-un interviu oferit în cadrul emisiunii Acces Direct, întrebată dacă „Larisa de pe Instagram” este și Larisa din realitate, tânăra a mărturisit: „Nu este atât de explicită și sexy [cum este percepută].

Rămân la părerea mea. Dar da, nu este o mască”. În continuarea interviului, tânăra a admis că întotdeauna și-a dorit să-și întemeieze o familie.

Larisa Ionescu: „Cred că sunt făcută pentru viața de familie”

„Cred că sunt făcută pentru viața de familie, cu copii și cu tot ce trebuie. Mi-am dorit foarte mult doar că era important să fac asta cu omul potrivit. Nu se putea întâmpla cu oricine doar pentru că asta îmi doream.

Acesta fiind momentul perfect, iată că s-a întâmplat.” Despre micuț, Larisa a mărturisit că a fost un copil dorit și programat. „Suntem oameni maturi și știm ce vrem să facem și când vrem să facem și cum trebuie să fie lucrurile.”

Larisa și omul de afaceri s-au logodit în luna iunie a anului trecut și s-au căsătorit civil imediat apoi, în luna iulie. Bărbatul a divorțat de prima lui soție, artista Cristina Spătar, în anul 2016. Fostul cuplu are împreună doi copii, un fiu și o fiică, Albert și Aida.

Foto: Instagram / Marius Baragan

Citește și:

Anca Serea nu a avut mereu încredere în ea: „Puține persoane știu cum mă simțeam”

Unde își vor petrece sărbătorile Edward Sanda și Cleopatra Stratan?

Familia regală se mărește! Zara Tindall, nepoata Reginei Elisabeta a II-a, este însărcinată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter