Cristina Șișcanu i-a supărat pe fanii lui Chrissy Teigen. Soția lui John Legend i-a răspuns româncei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 06 noiembrie 2018, 14:09
Cristina Șișcanu (34 ani), soția lui Mădălin Ionescu (48 ani), i-a scris pe Instagram lui Chrissy Teigen (32 ani). Ea a comentat la o poză în care soția lui John Legend (39 ani) apare alături de cei doi copii și de mama ei, iar fanii vedetei de peste ocean au răspus imediat supărați. La scurt timp după acest moment, însăși Chrissy i-a scris româncei, în stilul ei caracteristic, plin de ironie. 

Cristina Șișcanu a întrebat-o pe Chrissy Teigen de ce nu mai alăptează

Cristina Șișcanu a născut în aprilie 2017 o fetiță, pe care ea și soțul său, Mădălin Ionescu, au botezat-o ulterior Petra. De la nașterea Petrei, Cristina a fost una dintre vedetele din România care au susținut alăptatul în locurile publice și au vorbit deschis despre acest subiect.

Poza la care Cristina Șișcanu i-a comentat lui Chrissy Teigen pe Instagram surprinde un moment în care vedeta americană își hrănește cu biberonul băiețelul de câteva luni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

La fel ca și Cristina, Chrissy a vorbit deschis despre alăptat, în trecut, după nașterea fiicei ei, Luna (2 ani). Vedeta americană s-a fotografiat adesea alăptând primul copil și a susținut alăptarea ca parte din dezvoltarea sănătoasă a copiilor. În fotografia despre care vorbim, postată de John Legend pe Instagram, soția lui celebrului artist își hrănea însă copilul cu biberonul.

Cristina Șiscanu a întrebat-o pe Chrissy, o vedetă urmărită de 21 de milioane de oameni pe Instagram, de ce nu mai alăptează. Acela a fost punctul în care fanii lui Chrissy i-au răspuns imediat Cristinei.

Instagram Chrissy Teigen si Cristina Siscanu

Tu nu mai ai bune maniere?

Asta nu e treaba ta

De ce te interesează pe tine asta? În plus, dacă își hrănește bebelușul cu biberonul, asta nu înseamnă că nu mai alăptează. Indiferent de ceea ce îi dă copilului – lapte matern sau lapte praf – este alegerea ei, nu e bebelușul tău

De ce e treaba ta dacă alăptează sau nu?

Acestea au fost doar câteva dintre răspunsurile pe care fanii lui Chrissy i le-au dat Cristinei Șișcanu. Și, nu după mult timp, însăși vedeta americană i-a răspuns româncei, în stilul ei caracteristic, plin de ironie.

chrissy teigen pe instagram

Nici John nu l-a alăptat vreodată pe Miles„, a scris Chrissy, o ironie fină legată de faptul că oamenii au mereu câte ceva de comentat mamelor, în general.

Și pentru că e vorba de o vedetă cu atât de multă expunere pe Instagram, John Legend având aproape 10 milioane de oameni care îl urmăresc, era de așteptat ca și fanii din România să vadă comentariul scris de Cristina Șișcanu, pe pagina lui. Drept urmare, și o româncă i-a răspuns acid vedetei noastre. „Ți-aș sugera să înveți să scrii corect în engleză, apoi să critici vedetele de la Hollywood„.

romanca instagram

Fotografia în cauză a strâns până acum aproape 200.000 de like-uri.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter