Cristiano Ronaldo în lacrimi, într-o emisiune televizată VIDEO

De Oana Savin, pe
Cristiano Ronaldo a dat dovadă de tărie de caracter atât pe teren cât și în viața de zi cu zi, mai ales după ce a fost acuzat că ar fi violat o femeie în urmă cu 10 ani, în Las Vegas. Nici aceste acuzații și nici altele nu au reușit să îl emoționeze așa cum a făcut-o o înregistrare video cu tatăl său. Sportivul a izbucnit imediat în lacrimi.

În timpul unei emisiuni realizate de Piers Morgan a fost difuzată o filmare în care tatăl lui Ronaldo, care a decedat la vârsta de 52 de ani, vorbește despre realizările fiului său.

Jose Dinis Aveiro avea probleme cu alcoolul și a murit din cauza unei insuficiențe hepatice. În mica înregistrare, bărbatul vorbește despre Ronaldo.

Fotbalistul a izbucnit imediat în lacrimi și a spus: „Nu am văzut niciodată această filmare. Nu am văzut-o niciodată. Incredibil”.

Am crezut că interviul va fi amuzant, dar nu m-am așteptat să plâng. Dar nu am văzut niciodată aceste imagini. Nu știu de unde le-ai luat.. Trebuie să am aceste imagini să le arăt familiei mele”, a mai spus Ronaldo.

„Dar nu îmi cunoscut cu adevărat tatăl. Era o persoană alcoolică. Nu am avut niciodată o conversație normală cu el. A fost greu”, a povestit el.

Cristiano Ronaldo avea doar 20 de ani când tatăl său a decedat și a ratat cele mai multe momente importante din cariera fiului său. De la moartea acestuia, sportivul a câștigat cinci titluri Champions League și tot atâtea Baloane de Aur. De asemenea, și-a condus țara către glorie la Euro 2016 și Liga Națiunilor.

Familia mea a văzut, mama, frații mei, chiar și fiul meu cel mare, dar tata, el nu a văzut nimic și a fost… a murit de tânăr”, a explicat Ronaldo, în vârstă de 34 de ani.

În cadrul aceleiași emisiuni, Cristiano a dezvăluit că plănuiește să se însoare cu iubita sa, Georgina Rodriguez, însă nu în acest moment.

Ne vom căsători într-o zi, cu siguranță. Este și visul mamei mele. Așadar, într-o zi. De ce nu?”, a afirmat lusitanul, care este și tatăl a patru copii.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter