Cristi Mitrea, declarație surprinzătoare despre Andreea Mantea: „Suntem o familie până la urmă”

De Mădălina Manole, pe
Cristi Mitrea și Andreea Mantea au ajuns, în sfârșit, la o înțelegere ce pare a fi de durată în privința creșterii lui David, băiețelul pe care-l au împreună, în vârstă de 3 ani. Luptătorul de MMA a dezvăluit care este acordul celor doi foști iubiți, actuali părinți.

Cristi Mitrea și Andreea Mantea au avut parte de o poveste de dragoste tumultoasă și mult timp după despărțire cei doi s-au aflat într-o relație destul de controversată. Dacă la început prezentatoarea emisiunii Te vreau lângă mine a fost nevoită să-și crească copilul singură, cu timpul relația s-a mai detensionat, Cristi Mitrea a revenit la sentimente mai bune și cei doi au reușit să se implice în mod echilibrat în creșterea micuțiului David: „Ne înţelegem foarte bine, comunicarea este foarte bună pentru a-l creşte pe David. Am făcut un deal foarte bun. Au fost lucruri pe care trebuia să le lăsăm să se sedimenteze. Ce trebuie să facem e foarte simplu: să avem grijă ca David să nu simtă tensiunile dintre noi. Suntem o familie până la urmă şi o să ne ajutăm unul pe altul ori de câte ori e nevoie”, – a dezvăluit Cristi Mitrea în emisiunea Xtra Night Show de la Antena 1.

Cristi Mitrea si David, fiul sauCât despre rodul iubirii lor, Cristi Mitrea este fascinat de David: „E dulce, e foarte dulce. Are nişte momente în care spune nişte lucruri de rămânem proşti aşa. Creşte foarte repede.”Andreea Mantea si David

Citește și – Cât a costat inelul de logodnă al Valentinei Pelinel. Bijuteria este spectaculoasă

Citește și – Cum își menține silueta Alina Eremia după ce a reușit să slăbească peste 10 kilograme

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter