Cristi Borcea, promisiuni mărețe pentru soția lui: „Valentina e ultima femeie din viața mea”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 18 octombrie 2018, 15:30
Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit la sfârșitul lunii septembrie. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, sunt părinții unui băiețel, pe nume Milan, și așteaptă sosirea pe lume a gemenelor, Valentina Pelinel fiind, din nou, însărcinată.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au avut parte de o relație destul de controversată, însă cei doi au reușit să depășească toată obstacolele și să fie împreună… cu acte în regulă: „Relaţia mea cu Valentina este extraordinară. Mă împlineşte total. Ne place să ne dedicăm timpul liber pe care-l avem împreună băieţelului nostru, care are 2 anişori şi 4 luni. (…) În spatele unui om care se vrea de succes, nu poate fi decât o femeie de forţă.”, – a mărturisit Borcea pentru Libertatea. 

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au și un mic secret, o regulă pe care o respectă cu strictețe în legătură cu relația lor. Cei doi își rezervă, fără să facă excepție, două ore doar pentru ei: „Dimineaţa, ne trezim la micul dejun, ne jucăm cu Milan, o mângâi pe burtică, pentru fetiţe, apoi eu vin la birou, la muncă. Dacă mai e timp după-amiază, ne mai vedem un pic. Seara, chiar dacă ieşim la cină sau avem musafiri, ne rezervăm minimum două ore numai pentru noi, exclusiv. Stăm la ţigară, la vorbe, la un pahar de vin roşu. Valentina nu e doar soţie, e şi cel mai bun prieten al meu, e confidenta mea, discutăm absolut orice. E tot ceea ce îmi doresc”.

Cristi Borcea si Valentina Pelinel nuntaCristi Borcea se află deja la a treia căsătorie, însă fostul acționar de la Dinamo este ferm convins că este și ultima: „Asta sigur! Da!  Dacă ţi-am spus că sunt sigur de asta, crezi că vorbesc să mă aflu în treabă? Repet: Valentina e ultima femeie din viaţa lui Cristi Borcea! „My last, my everything”, cum e într-o melodie romantică. Ne spunem: Eşti viaţa mea!”

Cristi Borcea a fost căsătorit cu Mihaela Borcea, care i-a dăruit trei copii, Patrick și gemenii Mihai Angelo și Antonia Melissa. După divorțul de aceasta, s-a căsătorit cu Alina Vidican, iar împreună au doi copii, Alexandru și Gloria. La rândul său, Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Citește și – Ce vedete participă în noul sezon „Asia Express”

Citește și – Monica Gabor s-a reprofilat. Ce meserie practică acum în America

Sursă foto: arhivă Ringier, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter