Connect-R și-a dus fetița la Disneyland Paris

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 august 2020, 12:58
Connect-R s-a întors de la Disneyland la fel de fericit ca fetița lui. Scurta vacanță feerică l-a inspirat pentru spectacolul său aniversar, care se apropie cu pași repezi!

O vacanță într-un parc Disney poate fi sursă de surprize și distracție, nu doar pentru cei mici, ci și pentru cei mari. Cu satisfacția și mulțumirea aceasta s-a întors Connect-R de la Disneyland Paris, unde s-a dus alături de fetița sa și fosta soție și… s-a întors cu multe idei creative.
Angajamentul pe care și l-a luat, acela de a uimi și bucura 4000 de persoane, pe care le așteaptă la ziua sa de naștere (pe 9 iunie 2019, artistul se va sărbători la Sala Palatului) nu este o muncă ușoară. A fost singura mini-vacanță pe care programul i-a permis-o, căci Relu aka Connect-R repetă și planifică de la începutul anului marele eveniment.
Călătoria în lumea poveștilor cu prinți, prințese, zâne, pirați, magie, butaforii și parade – în care a fost cu Maya, fiica sa, Misha, fosta soție, dar și familia cumnatului său –, i-a dat multe idei pentru spectacolul său aniversar.

Nu pleca pana nu vezi care sunt cele mai mari parcuri de distractie din lume!

Connect-R și-a dus fetița la Disneyland Paris

M-am plimbat poate mai mult decât fetița mea, n-am ratat nimic din acel colț de poveste unde visele devin realitate. Acest trip magic m-a ajutat să mă hotărăsc la multe din decorurile pe care le pregătesc pentru show-ul de la Sala Palatului – Eu sunt Ștefan“, confirmă artistul a cărui voce a făcut cunoscută cea mai difuzată melodie românească din ultimii zece ani –„Vara nu dorm“.
Este prima dată când voi avea la un loc, la ziua mea, familia, buni prieteni precum Antonia, Damian Draghici, Shift, Nicole Cherry, Alex Velea, și fanii, cei ce iubesc ce fac“, adaugă Ștefan Mihalache.
Prețul biletelor la concertul aniversar al artistului pornesc de la 50 lei și le găsești pe site-ul iabilet.ro.

 

Foto: PR

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter