Connect-R, dezamăgit de Mira. Artistul o acuză de rasism: „Facem orice doar să fim văzuți”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 12 mai 2020, 14:26
Mira a fost invitată în ediția trecută a emisiunii iUmor și a făcut un roast nu doar acid, dar și îndrăzneț. Artista a glumit pe seama mai multor colegi de breaslă, printre cei vizați fiind și Connect-R care, însă, s-a arătat foarte deranjat de prestația Mirei.

Mira, pe numele din buletin Maria Mirabela Cismaru, a prezentat un moment de roast cu replici dure la adresa juraţilor de la “iUmor”, dar și la adresa lui Ștefan Bănică, Bella Santiago, Pepe, Velea și Connect-R: “Știi ce credeam? Că ai alte gusturi. Adică… mă așteptam să îți placă ceva mai exotic, cum ar fi: Bona Santiago. Scuze! Bella Santiago!”. – își începe Mira rostul adresândui-se lui Mihai Bendeac.

“Am crezut că îți place felul ăla stricat, dar simpatic în care vorbește limba română! După care mi-am dat seama! Bă, n-are cum să-i placă, n-are cum să-l atragă așa ceva, că, altfel, ar trebui să-l iubească la nebunie pe Abi Talent. Apropo de băieții ăștia agramați… care au blog și vlog.

Se tot laudă că româna este limbal or maternă. Probabil pentru că o vorbesc mai bine mamele lor sau nu știu de ce. Dar, nu am vrut să o supăr pe Bella cu gluma mea. Din contră! O admir și mă bucur că a venit aici să ne ia premiile. România are un popor frumos, se poartă frumos cu imigranții. Sunt sigură că și Alex Velea, Connect-R, Pepe s-au simțit bine primiți la noi.” – a continuat Mira.

Connect-R, în replică, a făcut un InstaStory în care o critică pe Mira pentru ceea ce a zis, considerând că nu este nici pe departe un pamflet, ci un atac rasist: “Îmi pare rău, @mira! Îmi pare rău că accepți un text total rasist! Mira! Cum să accepți așa ceva în 2020?! Sunt total dezamăgit! Aia e, facem orice doar să fim văzuți! Cum suntem văzuți? Nici nu mai contează! Viața este viață.

Citește și Elena Ionescu, mesaj dur la adresa lui Ruby: „I-aș da o lecție. I-aș stinge puțin lumina”

America? E o minciună! România este țara tuturor posibilităților! Suntem șmecheri rău. A, și să nu uităm că totuși ce a făcut Mira la «iUmor» e un pamflet! Pe bune?? Lol. Mira nu cred că a fost rău intenționată, ci pur și simplu nu a realizat că textul e tendențios! So… mai multă atenție! Cuvintele au putere”. În final Connect-R a ținut să sublinieze o idee: “Sunt om. Iată de ce trebuie oprite așa-zisele roasturi rasiste”, – relatează cancan.ro.

Citește și – Mirela Vaida o atacă pe Monica Gabor. Ce spune despre fosta doamnă Columbeanu

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter