Un fost concurent de la „Românii au talent” s-a sinucis la 22 de ani

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Miercuri, 25 martie 2020, 15:37

Cătălin Caragea, un fost concurent de la „Românii au talent”, s-a sinucis. Trupul neînsulfețit al tânărului, în vârstă de numai 22 de ani, a fost găsit de anchetatori în locuința sa din Chișinău, conform polițiștilor din Republica Moldova.

„Poliția a fost alertată în această dimineață la ora 03:21, precum că într-o locuința a fost depistat cadavru unui tânăr. Imediat, la fața locului s-a deplasat grupa operativă a IP Centru și medicul legist unde au depistat cadavrul unui tânăr decedat. Urmare a documentării polițiștii au stabilit identitatea tânărului care s-a dovedit a fi în vârsta de 22 de ani, iar la examinarea de care medicul legist urme de moarte violentă nu au fost depistate, decât cele caracteristice sinuciderii. Totodată s-a stabilit că tânărul locuia de unul singur a fost depistat de către o rudă care a venit să vadă ce s-a întâmplat din motiv că nu răspundea la telefon. Pe cazul dat a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor și ce l-ar fi făcut pe tânăr să recurgă la așa gest, bilețel de adio nu a lăsat”, se arată într-un comunicat al serviciului de presă IPG, potrivit cotidianul.md.

Tânărul era solistul trupei ”7 Klase. Compozitorul, criticul muzical și producătorul trupei, Iurie Bădicu, care era și un bun prieten al tânărului, a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj emoționant:

“Doamne Sfinte, Iartă-ne. Te rog, iartă-ne. #Cătălin, băiat frumos și talentat… de ce el…?

Rațional și ambițios și, dintre noi toți, doar el își făcea semnul crucii în public, noi parcă nuștiu cum evitam, s-o facem, sfiindu-ne. Cred că ai fost ales și iubit. Iartă-ne, Artistule!

** De 6 zile nu pot dormi noaptea. Nu am somn. Parcă ceva mă tulbură și mă împinge să scriu. Pentru ce să scriu acum când nu mai citește nimeni, mă întrebam și nu voiam să scriu. Oricum, o patimă mă iscodea și mă iscodea și mă zbuciuma dacă vreți să duc un jurnal pe feed. Și, într-o dimineață după câteva minute dormite m-am trezit în cap cu fraza: #Bună #Dimineața, #Loteria #Vieții! Astazi e prima zi, vom extrage cifra 1. Tot ce am scris ultimile zile (6) pe facebook curgeau din mine in câteva clipe, de parcă scria cineva cu degetele mele și eu doar eram spectaror la ceea ce scriam. Sincer, ințelegeam ce-am scris numai după ce citeam și eu de rând cu ceilalți. Păi, iată, astăzi este a 7 zi de regim de urgență și eu trebuie să extrag cifra 7.

Extrag cifra 7 și plâng… pentru 7 KLASE. Pentru Cătălin Caragea.”

Iurie Bădicu a mai anunțat că, cel mai probabil, tânărul va fi înmormântat în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni, acolo unde locuiește bunicul său. Părinții artistului se află peste hotare și nu se știe dacă au revenit în țară, în contextul regimului de pandemie COVID-19.

Trupa „7 Klase” a luat naștere pe 07.07.2017. Cu instrumente clasice și o piesă de tango superbă, cei cinci tineri talentați din Chișinău au ridicat publicul în picioare la “Românii au Talent”, ajungând până în semifinale. Ulterior, popularitatea băieților a crescut și mai mult.

sursa foto – facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter