Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc pe 14 august 2021. Primele imagini cu solista în rochie de mireasă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 16 august 2021, 16:02

Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (23 de ani) se vor căsători în două zile, pe 14 august 2021. Perechea s-a logodit în octombrie 2020, în ziua în care solista a împlinit 18 ani. Cleopatra și Edward s-au mutat împreună în București în iunie 2021.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se căsătoresc pe 14 august 2021. Primele imagini cu solista în rochie de mireasă

„Am lansat piesa vieții noastre! 🔥 La început am fost prieteni… dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun, care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt. Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine”, a scris artistul pe Instagram.

„Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august! 💍🕊”, a scris și Cleopatra pe pagina ei.

Perechea a lansat în dimineața aceasta piesa Cel puțin o veșnicie, în videoclipul căreia, Cleopatra este surprinsă în rochie de mireasă. Mai multe imagini găsiți în GALERIA FOTO de mai sus! În decembrie 2020, Click! scria că nașii perechii vor fi comediantul Dan Badea și soția lui, Mădălina. Cu toate acestea, perechea a dezvăluit că nu va avea nași.

Citește și:

Prima declarație a lui Pavel Stratan după logodna Cleopatrei cu Edward Sanda

Fotografie rară cu mama Cleopatrei Stratan. Logodnicul solistei a publicat imaginea online

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ipostaze tandre în piscină

„Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătoria e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a spus Edward Sanda luna trecută, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Despre nuntă, Cleopatra și Edward mai spuneau în iunie 2021, tot la Antena Stars: „Pentru noi, nunta e un eveniment simplu, pentru că noi considerăm că viața de cuplu contează, ceea ce trăim noi contează, nu nunta și nu petrecerea. De aceea vrem să facem totul la nivel de suflet, restrâns, doar cu oamenii dragi aproape, familia, pentru ca ei să fie alături de noi în ziua respectivă”.

„Vrem să facem ceva simplu, modern. În general nu funcționăm după mentalități ca «domne, așa se face, că dacă nu…». Fiecare tradiție depinde de gusturile fiecăruia, adică noi o să facem în funcție de cum ne place nouă”, a mai adăugat cuplul atunci.

Foto: Instagram; Captură YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter