Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios! Ce ținute au purtat mirii

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 23 august 2021, 17:39

După ce s-au căsătorit civil în data de 14 august, Cleopatra Stratan și Edward Sanda și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Cununia religioasă a avut loc la Chișinău, iar mirii au surprins prin ținutele lor.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au cununat religios, duminică, 22 august, în Republica Moldova, la Chișinău, orașul natal al cântăreței. Cei doi au publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la biserică, unde au mers însoțiți de familii și prietenii apropiați.

La fel ca la căsătoria civilă, mirii nu au pus accent pe vestimentație și au ales niște ținute simple. În plus, așa cum au anunțat anterior, aceștia nu au avut nași.

Astăzi ne-am cununat în fața lui Dumnezeu la Chișinău! Mulțumim, Doamne, pentru tot ce trăim!”, a scris Edward Sanda pe rețelele de socializare.

Mesajul lui Edward Sanda după cununia religioasă

Da, se poate și fără nași! Da, se poate și în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da, se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții! Renunțați, vă rog, la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că așa se face! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! a transmis artistul.

Cleopatra Stratan a ales o rochie de mireasă simplă, albă, iar în picioare a avut o pereche de pantofi fără toc. Edward Sanda a optat pentru un costum de mire bleumarin, tricou alb și pantofi sport.

Citește și: Xonia, despre probleme ei de sănătate: „Mi-e foarte frică de operație”

A confirmat George Burcea despărțirea de Viviana Sposub? Ce a scris actorul pe Instagram

Alexandra Stan, în conflict cu Cătălin Măruță. Ce s-a întâmplat între cei doi

Nicoleta Luciu, criticată de fani pentru felul în care a ajuns să arate: „Te-ai transformat urât. Nu cred ceea ce văd!”

Artisții au devenit un cuplu în februarie 2020, iar în luna octombrie s-au logodit. În data de 14 august 2021, cei doi s-au căsătorit civil și au organizat o petrecere în București.

Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă! Ne-am simțit minunat cu voi! Love you all, a scris Cleopatra Stratan la Insta Story, după eveniment.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter