Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit! Primele imagini cu verighetele perechii

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 16 august 2021, 15:46

Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (24 de ani) s-au căsătorit pe 14 august 2021. Soliștii locuiesc împreună din iunie 2021 și s-au logodit în octombrie 2020, în ziua în care solista a împlinit 18 ani. Cleopatra și Edward au devenit un cuplu pe 11 februarie 2020.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit! Primele imagini cu verighetele perechii

„Tot ce pot să spun este că am avut o nuntă minunată, emoționantă și foarte relaxantă, exact așa cum ne-am dorit. Vrem să mulțumim în mod special oamenilor care au fost alături de noi, părinților, prietenilor și tuturor oamenilor dragi nouă! Ne-am simțit minunat cu voi! Love you all”, a scris Cleopatra Stratan la Insta Story.

În mediul online, cuplul a postat și un videoclip cu verighetele lor. „Ce nu ați observat la verighete este că în interiorul fiecăreia scrie numele nostru. Pe a mea scrie numele soției mele, iar pe a ei numele bărbatului ei. Sunt excepționale”, a mărturisit solistul în mediul online. Mai multe imagini găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Despre nuntă, Cleopatra și Edward spuneau în iunie 2021, la Antena Stars: „Pentru noi, nunta e un eveniment simplu, pentru că noi considerăm că viața de cuplu contează, ceea ce trăim noi contează, nu nunta și nu petrecerea. De aceea vrem să facem totul la nivel de suflet, restrâns, doar cu oamenii dragi aproape, familia, pentru ca ei să fie alături de noi în ziua respectivă”.

Citește și:

Fotografie rară cu mama Cleopatrei Stratan. Logodnicul solistei a publicat imaginea online

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ipostaze tandre în piscină

Cum a aflat mama lui Edward Sanda că fiul ei și Cleopatra Stratan sunt împreună

Cuplul nu a avut nași. „Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătoria e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a spus Edward Sanda luna trecută, la Antena Stars.

Cum s-au cunoscut Cleopatra Stratan și Edward Sanda

„Pe 1 iunie 2014 am avut un concert la Caracal, organizat de primăria orașului, la care am cântat cu tata, live. Înainte de a intra pe scenă, stând în culise, aud un băiat cântând piesele lui Smiley, gândindu-mă că e chiar el acolo.

Ce să vezi că, acel „Smiley” era bărbatul vieții mele — Edward Sanda, care atunci avea 16 ani, iar eu 11. Mișto, nu? După concert, am făcut și o poză împreună”, spunea Cleopatra într-un interviu oferit actriței Doinița Oancea.

„Anii au trecut, iar soarta a vrut ca noi doi să ne revedem într-o zi de miercuri, pe 7 februarie 2018. (…) Am făcut cunoștință, el fiind total fascinat de mine și eu de el. (…)

Avea același zâmbet larg care efectiv mi-a topit inima, iar felul în care mă privea era de-a dreptul unic și de nedescris. Mă făcea să mă simt importantă, mă admira și sorbea din priviri, iar eu simțeam asta din tot sufletul”, a mai povestit Cleopatra atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter