Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu s-au înscris la facultate. „Nu mi-e rușine”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 25 noiembrie 2021, 17:48

Cleopatra Stratan (19 ani) și Edward Sanda (24 de ani) s-au căsătorit în august 2021. Cununia civilă a avut loc pe 14 august, în București, iar cea religioasă pe 22, la Chișinău. Perechea s-a logodit pe 6 octombrie 2020, în ziua în care solista a împlinit 18 ani.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu s-au înscris la facultate. „Nu mi-e rușine”

Intrat virtual în direct în emisiunea „Star Matinal”, Edward Sanda a dezvăluit că nici el, nici Cleopatra nu vor urma o facultate. „Nu sunt nici eu și nici Cleo la o facultate. Nu mi-e rușine. Mi-am focusat toată energia și toată munca asupra muzicii. Până la urmă, mi-a ieșit. Dacă aș fi la o facultate, n-aș mai putea să stau atât în studio, să compun atât, că scot piese. Probabil, la un moment dat, o să facem și studii superioare”, a declarat.

„Dacă o să aleg să fac o facultate, o să aleg ceva care ar merge mână în mână cu muzica. Mă gândesc, împreună cu Cleo, să ne facem o afacere, iar pentru asta îți trebuie niște cunoștințe. (…) Nu spun mai mult, o să vedeți la momentul respectiv. Nu mă văd renunțând la muzică. M-aș minți pe mine. Este pasiunea mea, viața mea, nu pot”, a mai spus.

În emisiunea „La Măruță”, Edward și Cleopatra au dezvăluit că solista și-a păstrat numele de familie. „Doar Cleopatra Stratan (n.red.: este numele din buletin). Mi-am păstrat numele”, a spus Cleopatra. „Am vrut să îl iau eu pe al ei, dar nu m-a lăsat”, a glumit Edward. „Fiecare cu numele lui. Am zis că dacă suntem amândoi artiști… oricum pe YouTube și la concerte sau în presă, lumea s-a obișnuit ca ea să apară așa și n-avea sens”, a completat solistul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Pavel Stratan, despre mariajul fiicei sale: „Întotdeauna am avut încredere în Cleopatra”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit! Primele imagini cu verighetele perechii

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ipostaze tandre în piscină

În octombrie 2021, Edward a vorbit despre relația dintre el și mama Cleopatrei Stratan, Rodica, soacra lui. „De la mama soacră am învățat să mănânc. Și un pic și să fac dulciuri, pentru că ea e pasionată de făcut dulciuri, dar nu mă bag eu, adică mai ajut cu ceva, cu o făină, dar ea știe să facă cel mai bine”, a spus solistul la Antena Stars.

În plus, Edward a precizat că el și mama-soacră nu împărtășesc doar pasiunea pentru deserturi, ci au și o relație foarte bună. Rodica Stratan este o prezență foarte discretă în plan monden.

Și relația lui Edward cu socrul său este una la fel de bună. În octombrie 2020, despre Edward, Pavel spunea: „Numai cuvinte de laudă, un copil de aur, cuminte, la fel ca și Cleopatra. Cred că s-au găsit repede. Nu știu cât s-au căutat sau poate nu s-au căutat deloc. S-au întâlnit când și unde trebuie, la timpul și la locul potrivit”.

Despre decizia perechii de a se căsători la vârste atât de fragede, Pavel mai spunea: „Eu întotdeauna am susținut-o pe Cleopatra în orice și părerea ei pentru mine este sfântă. N-am avut niciodată contradicții. Întotdeauna ne-am sfătuit și mi-a plăcut mereu ce decizii ia, cum gândește. Rămâne doar să-i susțin deciziile”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter