Unde merg Cleopatra Stratan și Edward Sanda în luna de miere

De Unica.ro, pe

Cleopatra Stratan (18 ani) și Edward Sanda (24 de ani) s-au căsătorit civil pe 14 august 2021, în București, iar religios pe 22, la Chișinău. Soliștii locuiesc împreună din iunie 2021 și s-au logodit în octombrie 2020, în ziua în care solista a împlinit 18 ani.

Unde merg Cleopatra Stratan și Edward Sanda în luna de miere

După nuntă, perechea a fost criticată pentru că nu a avut nași. Deranjat de comentariile răutăcioase, cântărețul a scris pe Instagram: „Da! Se poate fără nași! Da! Se poate în adidași în loc de pantofi! Da! Se poate să fie și mai simplu! Da! Se poate să fie așa cum vrei tu și nu cum vor alții!

Renunțați vă rog la preconcepții învechite care nu mai fac parte din secolul ăsta! Se poate să iubești, să te căsătorești și să trăiești fericit și dacă nu faci 1000000 de tradiții și obiceiuri că «așa se face»! E alegerea noastră să nu ținem cont de ceea ce au ținut alții! #trăimprezentul”.

Citește și:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit! Primele imagini cu verighetele perechii

Fotografie rară cu mama Cleopatrei Stratan. Logodnicul solistei a publicat imaginea online

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, ipostaze tandre în piscină

Soliștii vor merge în luna de miere în Sardinia, Italia. Pe 12 august, perechea a lansat piesa „Cel puțin o veșnicie”, iar videoclipul acesteia redă povestea lor de dragoste. Cleopatra și Edward au devenit un cuplu pe 11 februarie 2020. „Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent”, a scris artista atunci.

„Am lansat piesa vieții noastre! 🔥 La început am fost prieteni… dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun, care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt”, a scris și Edward.

La mai puțin de două săptămâni de la lansarea piesei, un cuplu a ales-o pentru dansul mirilor. „Acești miri frumoși au ales să își danseze momentul pe piesa noastră! Ne bucurăm atât de mult să inspirăm oamenii prin muzică! Casă de piatră, dragilor!”, a scris Cleopatra pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter